17 yaş için kart önerileri

bopaxo

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, bildiğiniz üzere papara kapandı ben internetten satış sağlayarak para kazanıyordum şimdi ise banka hesabı açmak istiyorum 17 yaş için hangi kartları önerirsiniz ve çocuk hesabında para gönderme, çekme gibi özellikler varmı acaba bilenler cevaplarsa sevinirim.

Merhaba, bildiğiniz üzere papara kapandı ben internetten satış sağlayarak para kazanıyordum şimdi ise banka hesabı açmak istiyorum 17 yaş için hangi kartları önerirsiniz ve çocuk hesabında para gönderme, çekme gibi özellikler varmı acaba bilenler cevaplarsa sevinirim.
paparada tüm özellikler açık şuan

bende kapalı dostum incelemede 2-3 aydır bildiğim bir şey varki yazmışım oraya paparayı kullanamıyorum diye
kusura bakma hesap açık sandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende kapalı dostum incelemede 2-3 aydır bildiğim bir şey varki yazmışım oraya paparayı kullanamıyorum diye
iş bankasında ilk imza diye bir kart vardı bakabilirsin

Yapıkredi vadesiz hesap

ben 16 yaşında iken garanti hesabı açmıştım velim ile gidip hiç bir fark olmuyor kartı kullanmakta sadece papara gibi kullanırsın içindeki para kadar harcama yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri