Arama sonuçları: *

1. NikoBellic

Nays sim kart blokesi nasıl kalkar

Steam'den oyun almak için nays'a para attım 60 TL falan bana başta sim kart blokesi vermemişti parayı hesaba attım attıktan sonra oyunu tam alırken sim kart blokesi verdi yeni operatöre geçtiğim için olması lazım uygulamadan çıktım tekrar girdim bu sefer sim kart blokesini kaldır diye bir...
  2. NikoBellic

18 yaş altı banka hesap açma yöntemi

İş bankasını şikayetvar yazmıştım dönüşte yok hocam tam fiyasko😂
  3. NikoBellic

Hocam ben annem ile gitmiştim 18 yaş altı banka hesabı açmak istiyorum dedim onlarda biz banka hesabı açamıyoruz falan dediler bazıları para falan istediler örnek yapıkredi
  4. NikoBellic

Açmadılar malesef babamla deneyecem bu sefer açsalarda 500 TL falan istiyorlar
  5. NikoBellic

Çekerim hocam sonra paparaya yüklerim
  6. NikoBellic

Onay işlemi tamam zaten paraya paparaya gitmiş hesapta yok sahibindeni aradım papara ibanı olmuyor dedi zaten normal vadesiz banka hesabı lazım mış bende gittim işte şubelere hiçbiri yok hesap açmıyoruz bireysel emeklilik açıyoruz cart cırt hiçbiri açmadı babamla gidip deneyecem bu sefer babam...
  7. NikoBellic

Garanti de aynı şeyi yaptı ama bu sefer babamla gidip birdaha deneyecem
  8. NikoBellic

İşin sıkıntısı param için açıyorum yoksa paparadan devam ederdim 2 yıl daha ama mecburi banka hesabı lazım ki sattığım ürünün parasını alayım
  9. NikoBellic

Bana açmadılar hocam direk 1708754257 İçerisinde IBAN var mı para gelir mi sahibinden atacak
  10. NikoBellic

Bana yapmadılar değiştim isimleri yok para falan gelmiyor hocam size nasıl oldu bizzat izyco yada mail attım fatura adresinde kim varsa o hesaba atıyorlar diye cevap yaziyorlar
  11. NikoBellic

Akbanka da gittim aynı durum artık ya babamlar ile gidecem yada başka bir şubeye beraber gidecez akşam akşam bunun gibi şubeyi seveyim ben
  12. NikoBellic

Benim banka hesabına acil ihtiyacım var sattığım ürünün parası papara hesabıma gelmiyor öyle havuzda bekliyor o yüzden acil cıkarmam lazım 1708718873 İş bankası hocam ayrietten ziraat vakıf TEB Finansbank Garanti
  13. NikoBellic

Bunlar benimle dalga geçtiler herhalde ya diyorum bireysel emeklilik diyolar şikayetvar'a yazdım dönüş bile yapmıyorlar
  14. NikoBellic

Bilemiyorum harbi ayrıca bir bankada değil 5-6 banka nasıl bir kafa bu müşteri olamıyoruz şuan bana acil hesap lazım bu sefer gidersem babam ile gideyim böyle olmaz vallahi olması başka şubeye gideriz
  15. NikoBellic

Bende çarşamba günü gittim işte annem ile ama sepetleyip gönderdiler yok bireysel emeklilik falan filan açıyoruz o da ücretli annenin banka hesabı var mıydı?
  16. NikoBellic

Hocam tam olarak ne dediniz vallahi sinir oldum şunlara 2 yıl daha bekleyemem vallahi
  17. NikoBellic

Hocam bu şubedekiler açmadılar bana velimlede gittim mantıksız bu yaptıkları ayrıca sadece iş bankasıda değil garanti ziraat vakıf finansbank TEB Yapı Kredi hiçbiri açmadı ilk imza'da 12-18 arası ben 16'yım açmaları gerek yani
  18. NikoBellic

Şu videoda 18 yaş altı banka hesabı açılıyor ben şubeye velim ile gittiğimde hesap açamayız sadece bireysel emeklilik açarız dediler galiba buradan çocuk hesabı açılıyor içinde Iban varmış ben param güvende ile ürün satmıştım param papara'ya gelmemişti buradaki Ibana gelir mi
  19. NikoBellic

18 yaş altı hesap açamıyorum

Hocam dediğiniz şeyleri dedim gene açmadılat 1708502939 Sen kaç yaşında açtın
  20. NikoBellic

18 yaş altı hesap açamıyorum

Merhaba bugün annem ile iş bankası Ziraat Vakıfbank neredeyse tüm bankalara uğradık hepsi bireysel emeklilik ile açabiliyoruz diyorlar onun dışında hesap açmıyoruz diyorlar hesap açmak ücretsiz değil mi yok ayda 400 bilmem ne hesapta bekletin diyorlar direk hesap açmıyorlar siz, nasıl açtınız...
Top Bottom