Neler Yeni

18 yaş altı hesap açamıyorum

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mehmet
Merhaba bugün annem ile iş bankası Ziraat Vakıfbank neredeyse tüm bankalara uğradık hepsi bireysel emeklilik ile açabiliyoruz diyorlar onun dışında hesap açmıyoruz diyorlar hesap açmak ücretsiz değil mi yok ayda 400 bilmem ne hesapta bekletin diyorlar direk hesap açmıyorlar siz, nasıl açtınız açan var mı?

xTURANN

80+ Silver
Zaten açamazsın. Ayrıca Yıl Bazında 18'e girsen bile, tam tarihe göre de girmen lazım.
Ben İş Bankasına Gidip, Maaş Hesabı Açtırmak İstiyorum Dedim. Staja Gideceğim için. Onlarda Babamın Üzerinden Açtılar diye hatırlıyorum. Ya da başka şekilde açmışlardır ama babamın imzasıyla, izniyle açıldı hesap. her şey öyle ilerledi..

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
İş bankası ailenin onayında açıyor diye biliyorum. Velin ile birlikte gidip , onayının olduğuna dair bir imza veriyor ve senin adına bir hesap açabiliyorlar

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş bankası ailenin onayında açıyor diye biliyorum. Velin ile birlikte gidip , onayının olduğuna dair bir imza veriyor ve senin adına bir hesap açabiliyorlar
Hocam dediğiniz şeyleri dedim gene açmadılat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten açamazsın. Ayrıca Yıl Bazında 18'e girsen bile, tam tarihe göre de girmen lazım.
Ben İş Bankasına Gidip, Maaş Hesabı Açtırmak İstiyorum Dedim. Staja Gideceğim için. Onlarda Babamın Üzerinden Açtılar diye hatırlıyorum. Ya da başka şekilde açmışlardır ama babamın imzasıyla, izniyle açıldı hesap. her şey öyle ilerledi..
Sen kaç yaşında açtın

Son düzenleme:

xTURANN

80+ Silver

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Hocam dediğiniz şeyleri dedim gene açmadılat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kaç yaşında açtın
Yani biz hepimiz o şekilde açmıştık , sonradan prosedürlerini değiştirceklerini düşünmüyorum.

Top Bottom