Neler Yeni

18 Yaş Altı Öğrenci İçin En İyi Banka Hangisidir?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
İlk imzam dışarı para gonderemez sadcee alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen birisine para atamazsın

Ama sayet başka birisi iş bankali (ilk imzam değil) veya başka banka kullanıcısı sana para atabilir
papara kullanan birisi bana para atabilir mi yani

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
açık ara enpara %0 komisyon %100 ilgi alaka var canli destekte saniyesinde iletisime geciyorlar ne kart ucreti nede yillik ucret almiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
18 yaş altıyı bilmem ama 18 yaşından sonra açacaksanız iş bankası.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Enpara

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,869
İsim
Mert Can Ergün
Yapı Kredi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ziraat devletin hic bulasmazdim 2 si arasinda akbank
yapıkredi gayet iyi bence
İş bankası kullanıyorum bence gayet iyi
İşbankasi kulaniyordum ben ilk imzam

Havale eft alabiliyorsun ama atamiyorsun
Yapıkredi ve Akbank
Devlet bankalarını önermem
QNB Finansbank'tan çıkartılabiliyor diye biliyorum ancak emin değilim, araştırabilirsin.
Bugün şubeye gidip hesabı açtık.
Şimdi işin kötü tarafını anlatayım. Her şey okey isme özel olmasa da kartı aldım ettim ancak sıkıntı şu ki İnternet Bankacılığı yok.
Belli bir IBAN'ım vs. bilgilerim var ama internet bankacılığım yok. Çok saçma.
Üstüne karşı tarafa para gönderme vs. işlemler de yapamıyorum. Kaç yılındayız Allah aşkına. İlla 1.5km ötedeki ATM'ye gidip oradan mı para çekme vs. işlemleri yapacağım. Saçmalık.
Hadi tamam karşı tarafa para gönderme yok sadece alma var buna okey. Kardeşim ne diye İnternet Bankacılığı açmıyorsun? Ben hesabıma para gelip gelmediğini nerden görücem bu saçmalık değil de nedir? Ne yapıp edip o internet bankacılığını açtıracağım.
İnternet harcamalarına vs. açık mı onu bile bilmiyorum gerçekten. 18 yaş altında sırf kendi işlemlerimi kendim yapayım. Aileme dert olmayayım diye hesap açtırayım dedim. Yaşananlar inanılmaz saçma.

Maykıl

80+ Silver
Bugün şubeye gidip hesabı açtık.
Şimdi işin kötü tarafını anlatayım. Her şey okey isme özel olmasa da kartı aldım ettim ancak sıkıntı şu ki İnternet Bankacılığı yok.
Belli bir IBAN'ım vs. bilgilerim var ama internet bankacılığım yok. Çok saçma.
Üstüne karşı tarafa para gönderme vs. işlemler de yapamıyorum. Kaç yılındayız Allah aşkına. İlla 1.5km ötedeki ATM'ye gidip oradan mı para çekme vs. işlemleri yapacağım. Saçmalık.
Hadi tamam karşı tarafa para gönderme yok sadece alma var buna okey. Kardeşim ne diye İnternet Bankacılığı açmıyorsun? Ben hesabıma para gelip gelmediğini nerden görücem bu saçmalık değil de nedir? Ne yapıp edip o internet bankacılığını açtıracağım.
İnternet harcamalarına vs. açık mı onu bile bilmiyorum gerçekten. 18 yaş altında sırf kendi işlemlerimi kendim yapayım. Aileme dert olmayayım diye hesap açtırayım dedim. Yaşananlar inanılmaz saçma.
halkbankda birkac kere subeye gidersen internet bankaciligi falan filan herseyi aciyokar ama bikac kere gitmen lazim gicijligina hepsini birden acmiyolar

halkbankda birkac kere subeye gidersen internet bankaciligi falan filan herseyi aciyokar ama bikac kere gitmen lazim gicijligina hepsini birden acmiyolar

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Staj için soruyorsan bankayı kendin seçmiyorsun staj yerin hangi bankayla çalışıyorsa ona göre çıkartıyorsun.
Ben stajdayken ingden alıyordum sonra dayımın yanındayken ziraat sonra yine dayımın yanındayken başka kısa bir iş için garantiden çıkarmıştım, tabi şuan ing ve garantiyi kapadım ziraatdeyim.
Ayrıca ben internet bankacılığını garanti ve ziraatden açtırırken kartı açan görevli telefonuma bankanın uygulamasını indirtip göstermişti sana anlatmamaları garip. :/ illaki vardır telefon uygulaması hangisinden açtırdıysan, çünkü kartı kapattırırken ben garantide telefon uyguluması üzerinden yapmıştım yani illaki olması gerekiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
hangi bankayı tercih ettin
Akbank.
Ayrıca ben internet bankacılığını garanti ve ziraatden açtırırken kartı açan görevli telefonuma bankanın uygulamasını indirtip göstermişti sana anlatmamaları garip. :/ illaki vardır telefon uygulaması hangisinden açtırdıysan, çünkü kartı kapattırırken ben garantide telefon uyguluması üzerinden yapmıştım yani illaki olması gerekiyor.
Dostum konu o değil. İnternet Bankacılığı yok benim hesabımda.
Akbank Mobil'den şifre almayı vs. denedim ancak şubeye başvurun şeklinde bir mesaj aldım zaten.

Top Bottom