18 Yaş Altı Kart Önerisi

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Hocalarım sa,
bir arkadaş (18 yaş altı) bir kart almak istiyor.
oyunlara para yatıracak, internetten ürün satın alıcak, ve banka kesintisi olmadan nakit para çekicek.
Önerileriniz nelerdir?

18 yaş altına bankaya hiç gerek yok ,aile izni ile papara açsın ,3 tane banka hesabım var hala papara kullanıyom

Papara hakkinda dememistim ben yanlış anlamışım akbank 18 yas altı zannettim ihtiyacim varda

15 yaşında banka kartı alabiliyon ,velin tc kimliğin ve nüfus kaydı belgesi ile bankaya gidip açabilir.
ziraat kullanabilirsin.
ama 18 yaş altı havale eft yok hiçbir bankada. Kendi İBAN ın olur interent alışverişi fln yaparsın. Eskiden veli onayı bile gerekmiyordu artık yasak.

15 yaşında banka kartı alabiliyon ,velin tc kimliğin ve nüfus kaydı belgesi ile bankaya gidip açabilir.
ziraat kullanabilirsin.
ama 18 yaş altı havale eft yok hiçbir bankada. Kendi İBAN ın olur interent alışverişi fln yaparsın. Eskiden veli onayı bile gerekmiyordu artık yasak.
Halkbank,Akbank,Garanti ve Yapıkredi izin veriyor halkbank ı aradım kendi bölgemdeki her şey serbest hisse senedi bile dahi havale/eft zaten var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Halkbank,Akbank,Garanti ve Yapıkredi izin veriyor halkbank ı aradım kendi bölgemdeki her şey serbest hisse senedi bile dahi havale/eft zaten var
İlk imza canımı sıkıyordu o yüzden geçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,334
Üyeler
185,711
Son üye
optimusdang
Geri