Hesaba para atarken ve atmden para çekerken kesinti var ama onun haricinde yoktu sanırımkesinti yapıyor mu?
akbank atm den para yüklerken yapmaz ,gönderirken yapmaz. Aidat vs yokkesinti yapıyor mu?
akbank atm den para yüklerken yapmaz ,gönderirken yapmaz. Aidat vs yok
akbank atm den para yüklerken yapmaz ,gönderirken yapmaz. Aidat vs yok
Biraz haber okuyun ,papara 1 ay önce kapatıldıHavale/Eft var mı ve mobil bankacılık Açılıyor mu?
Papara hakkinda dememistim ben yanlış anlamışım akbank 18 yas altı zannettim ihtiyacim vardaBiraz haber okuyun ,papara 1 ay önce kapatıldı
Papara hakkinda dememistim ben yanlış anlamışım akbank 18 yas altı zannettim ihtiyacim varda
Halkbank,Akbank,Garanti ve Yapıkredi izin veriyor halkbank ı aradım kendi bölgemdeki her şey serbest hisse senedi bile dahi havale/eft zaten var15 yaşında banka kartı alabiliyon ,velin tc kimliğin ve nüfus kaydı belgesi ile bankaya gidip açabilir.
ziraat kullanabilirsin.
ama 18 yaş altı havale eft yok hiçbir bankada. Kendi İBAN ın olur interent alışverişi fln yaparsın. Eskiden veli onayı bile gerekmiyordu artık yasak.
İlk imza canımı sıkıyordu o yüzden geçtimHalkbank,Akbank,Garanti ve Yapıkredi izin veriyor halkbank ı aradım kendi bölgemdeki her şey serbest hisse senedi bile dahi havale/eft zaten var