Neler Yeni

18 yaş altı banka hesap açma yöntemi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
14 yaşında vakıfbank hesabı açtım 12 yaşında bes başlattık kardeşime hatta a1capital üzerinden hisse senedi hesabı bile açabiliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 yaşında vakıfbank hesabı açtım 12 yaşında bes başlattık kardeşime hatta a1capital üzerinden hisse senedi hesabı bile açabiliyorsunuz

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
İsbankasi 17 yasinda bana interneten alisverisine vs kapali olur dedi yoksa cikartacaktim
Bana açmadılar hocam direk

İçerisinde IBAN var mı para gelir mi sahibinden atacak

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
Şu videoda 18 yaş altı banka hesabı açılıyor ben şubeye velim ile gittiğimde hesap açamayız sadece bireysel emeklilik açarız dediler galiba buradan çocuk hesabı açılıyor içinde Iban varmış ben param güvende ile ürün satmıştım param papara'ya gelmemişti buradaki Ibana gelir mi
Ziraat subesine gidip araştırdım velimle gelip hesap açabilirim de açarlar ve ziraat mobili de kart gelince açtır ziraat şubesinden ben aynı bu şekil yaptım çalışan zorluk çıkarıyordu bunları söyledim yaptı. Babasının hayrına çalışmıyorlar zaten

Baktın yapmadı mı tamam ben müdürünüzle görüşmek istiyorum de yetiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
Ziraat subesine gidip araştırdım velimle gelip hesap açabilirim de açarlar ve ziraat mobili de kart gelince açtır ziraat şubesinden ben aynı bu şekil yaptım çalışan zorluk çıkarıyordu bunları söyledim yaptı. Babasının hayrına çalışmıyorlar zaten

Baktın yapmadı mı tamam ben müdürünüzle görüşmek istiyorum de yetiyor
İnt alışverişi ziraatta yapılıyor tek sıkıntı para atamıyorsun.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
İnt alışverişi ziraatta yapılıyor tek sıkıntı para atamıyorsun.
İşin sıkıntısı param için açıyorum yoksa paparadan devam ederdim 2 yıl daha ama mecburi banka hesabı lazım ki sattığım ürünün parasını alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
Atıyorum babana ya da annene para göndermek istiyorsun o olmuyor. He başka bankalar izin veriyor mu bilmiyorum

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Burs alıcam diyin açarlar

brsokcu

80+ Bronze
Şu videoda 18 yaş altı banka hesabı açılıyor ben şubeye velim ile gittiğimde hesap açamayız sadece bireysel emeklilik açarız dediler galiba buradan çocuk hesabı açılıyor içinde Iban varmış ben param güvende ile ürün satmıştım param papara'ya gelmemişti buradaki Ibana gelir mi
İlk imza yapıkredi garanti hepsinde anne baba ile giderek hesap açtırabilirsin

xTURANN

80+ Silver
Sahibinden de parayı, ürünü sattığın gibi alamıyorsun ki zaten ;
Bir süreçten geçiyor. Karşılıklı onaylamak lazım diye biliyorum.

Ayrıca Bilgisiz olduğunu anlamışlar, yollamışlar. 15 - 20 Dakikalık iş, bi ton kağıt imzalayıp çıkacaksın.. Vakit ayırmamışlar.
Her bankanın o şehirde şubeleri ve ana şubesi oluyor genellikle, gezin dur.

Papara'ya iban geldi. Sahibinden de ödeme aldığın yöntemi güncelle, paran düşer.

Olur da İş Bankasından İlk İmza Açarsan, bir iade falan istendiğinde çok uğraşırsın ;
Bankaya git, para yollayacağım de. ATM'den yapabilirsiniz diyecekler. Açıklama yapana kadar bi para göndermek sana 10 dakika, bankaya git gel Yarım saate patlayacak.. Onların da bilgisi tam yok. Sonra kendileri manuel yolluyor hesabından parayı çekip. Birde günlük limitli, bankada yollasa yollanmıyo istediğin kadar. Kartın var ama sadece para alıp para çekebiliyorsun. Her şey kapalı.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet

Ayrıca Bilgisiz olduğunu anlamışlar, yollamışlar. 15 - 20 Dakikalık iş, bi ton kağıt imzalayıp çıkacaksın.. Vakit ayırmamışlar.

Papara'ya iban geldi. Sahibinden de ödeme aldığın yöntemi güncelle, paran düşer.

Olur da İş Bankasından İlk İmza Açarsan, bir iade falan istendiğinde çok uğraşırsın ;
Bankaya git, para yollayacağım de. ATM'den yapabilirsiniz diyecekler. Açıklama yapana kadar bi para göndermek sana 10 dakika, bankaya git gel Yarım saate patlayacak.. Onların da bilgisi tam yok. Sonra kendileri manuel yolluyor hesabından parayı çekip. Birde günlük limitli, bankada yollasa yollanmıyo istediğin kadar. Kartın var ama sadece para alıp para çekebiliyorsun. Her şey kapalı.
Onay işlemi tamam zaten paraya paparaya gitmiş hesapta yok sahibindeni aradım papara ibanı olmuyor dedi zaten normal vadesiz banka hesabı lazım mış bende gittim işte şubelere hiçbiri yok hesap açmıyoruz bireysel emeklilik açıyoruz cart cırt hiçbiri açmadı babamla gidip deneyecem bu sefer babam banka işlerinden biraz anlıyor

Hocam para elime gelsinde hangi banka farketmez paparadan devam ederim zaten parayı çeker paparaya atarım günlük hayattaki işleri paparadan yürütüyorum zaten cashback falan da var işlem ücreti de almazsa paparadan memnunum şuan banka hesabına mecburum ondan bana gerekli

İlk imza yapıkredi garanti hepsinde anne baba ile giderek hesap açtırabilirsin
Hepsine gittim hiçbiri açmadı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,777
Üyeler
166,620
Son üye