Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

hadi kart alırken tcmi verdim bir şey olurmu

2 dakikada devletini milletin satan bizden değildir ya Ermeni'dir yada Rum
  2. Sakurajima Mai

ABD'nin parçası değil sömürgesi diyorsun farkında mısın? Vatanını ne kolay sattın kardeş. Yazıklar olsun.
  3. Sakurajima Mai

Yok be Kemal geleceğine Tayyip gelsin, en azından Türkiye yüzyılı planları var. Belki planlarını gerçekleştirir
  4. Sakurajima Mai

Suriyeli nasıl şeriat getirsin?
  5. Sakurajima Mai

Adam seyyit çıktı diyorum 800 yıl önce dedeleri Anadolu'ya İslam'ı yaymak için çalışmış:D Bu adam getirmesin de kim getirsin şeriati?
  6. Sakurajima Mai

Bay bay Kemal geçenlerde seyyit çıktı, iktidar olursa şeriatı getirir diye korkuyorum.
  7. Sakurajima Mai

Aa ozaman Kemal daha mantıklı duruyor Kürtçe öğrenirsin, Silah kullanmasını da öğrendin mi olası bir savaşta asker olarak Kürdistan'ı veya Türkiye'yi savunabilirsin, hangi tarafı savunacağın sana kalmış:) ama en önemlisi Kürtçe öğrenerek kültürleneceksin, işte bu çok önemli.
  8. Sakurajima Mai

Aaa olmaz öyle şey. Amcanı desteklemelisi, ayıp etme amcana.
  9. Sakurajima Mai

Bu seçimlerde Tayyip'i destekliyorsun ozaman:shy:
  10. Sakurajima Mai

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

Ben 14 Mayısı bekliyorum:D kim iktidarda kalırsa veya başa yeni kim geçerse kampanyalar yapacakları için 🤔😅
  11. Sakurajima Mai

En fazla cashback veren kart hangisi?

Paparadan anlaşmalı yerlerden alışveriş yapınca cashback veriyor ama toslada ise karta güzel bir para yatır bilmem ne kadar sana tosback veriyor bir harcama yap tosback bana geçen 30tl tosback daha verdi :/
  12. Sakurajima Mai

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Teknkik nedenlerden dolayı işlemini gerçekleştiremiyoruz dedi bu teknik neden ne olabilir? :/
  13. Sakurajima Mai

Paparada Akbank dışında atmlerden yüklerken para çalma olayından dolayı buna geçerim artık :D
  14. Sakurajima Mai

Aynısını ben yaşadım geçen DA sistem çıkardı ilk konuyu açan bendim ama benim konumu kapattılar. Komik moderatörler işte.
  15. Sakurajima Mai

Papara hesabıma para gelmedi!

Keremi takma o herşeye sinirlenme emojisi atıyor. :D
  16. Sakurajima Mai

Papara'da sorun mu var?

Evet bu emoji sanki dalga geçer gibi gülüyor :/ ben hen hemen bütün yazılarıma : D bu gülücüğü koyuyorum tabi bu emojinin ne anlattığı kişiden kişiye değişir. 1655288990 Ve bu tarz soruları tabii ki de müşteri hizmetlerine sormak gerekiyor sistemsel sorunlar olabiliyor burada çözemez ya. Müşteri...
  17. Sakurajima Mai

Papara'da sorun mu var?

Yorumum önemsenmeli diye yazmadım ilk yazımda burası müşteri hizmetleri mi :D demişim. Sonrasında gördüğün gibi Bilgilendirdim sırf mesaj kasmak için mi böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum
Top Bottom