2 farklı yerden denedim onaylamadı.Sabah 8 gibi kullandım sorun olmadı
Bizde yok. Papara müşteri hizmetlerine yazmanı öneririm kartında ne hatası varmış söylerler hatayı da düzeltirlerHarcama yapamıyorum. Sizde de var mı
Paycell'e ve tosla'ya para yüklemeyi denedim. Olmadı. Ziraat'e aktarıp ziraat üstünden paycell'e yükleme yaptım. 17,5 TL de 17,5 TL'dir dimi ama!disney+ da papara bende de olmadı onu diyorsanız fakat onun dışında bir sorun yok
Bu konu gayet burada sorulabilir. Her yaşadığın problemi müşteri hizmetlerine anlatırsan uğraştırır baş ağrıtır.Bizde yok. Papara müşteri hizmetlerine yazmanı öneririm kartında ne hatası varmış söylerler hatayı da düzeltirler
Yorumum önemsenmeli diye yazmadım ilk yazımda burası müşteri hizmetleri mi demişim. Sonrasında gördüğün gibiYorumun önemsenmeli diye ikinci kez niye yazıyorsun. Bu konu gayet burada sorulabilir. Her yaşadığın problemi müşteri hizmetlerine anlatırsan uğraştırır baş ağrıtır.
Bilgilendirdim sırf mesaj kasmak için mi böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorumBizde yok. Papara müşteri hizmetlerine yazmanı öneririm kartında ne hatası varmış söylerler hatayı da düzeltirler
Hayır mesaj kasmak umurumda bile değil. dalga geçtiğini düşünüyorum kullandığın emojilerden falan. Bir aşağılama varYorumum önemsenmeli diye yazmadım ilk yazımda burası müşteri hizmetleri mi demişim. Sonrasında gördüğün gibi
Bilgilendirdim sırf mesaj kasmak için mi böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum
Evet bu emoji sanki dalga geçer gibi gülüyor :/ ben hen hemen bütün yazılarıma : D bu gülücüğü koyuyorum tabi bu emojinin ne anlattığı kişiden kişiye değişir.Hayır mesaj kasmak umurumda bile değil. dalga geçtiğini düşünüyorum kullandığın emojilerden falan. Bir aşağılama var
kardeşim cevap vermek istemiyorsan ya da adamın sorduğu sorunun cevabını bilmiyorsan yazı yazmaYorumum önemsenmeli diye yazmadım ilk yazımda burası müşteri hizmetleri mi demişim. Sonrasında gördüğün gibi
Bilgilendirdim sırf mesaj kasmak için mi böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum