Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
kk kılıçdar mı oluyor
kk kılıçdar mı oluyor
10101010101Tm ver
Hocam hic bisey olmaz. Benim okuldan bi arkadas şak diye tc mi bulup bana gösterdi. Milletin tc si dc gibi yerlerde dolasıyor.Selam 3 gün önce A101 e hadi kart alamk için gittim tcmi fln verdim bir şey olurmu
OMG10101010101
Tabi tayyip benim amcam özel aldım kimlik nosunu
Bu seçimlerde Tayyip'i destekliyorsun ozamanTabi tayyip benim amcam özel aldım kimlik nosunu
YookBu seçimlerde Tayyip'i destekliyorsun ozaman
Aaa olmaz öyle şey. Amcanı desteklemelisi, ayıp etme amcana.
Yok kanka ya 1 milyar dolar istedim vermem oğlum çok belli ediyoruz dedi küstüm bende kemal reisime vericem oda elime ak verip kürtçe ogreticekmisAaa olmaz öyle şey. Amcanı desteklemelisi, ayıp etme amcana.
Aa ozaman Kemal daha mantıklı duruyor Kürtçe öğrenirsin, Silah kullanmasını da öğrendin mi olası bir savaşta asker olarak Kürdistan'ı veya Türkiye'yi savunabilirsin, hangi tarafı savunacağın sana kalmış ama en önemlisi Kürtçe öğrenerek kültürleneceksin, işte bu çok önemli.Yok kanka ya 1 milyar dolar istedim vermem oğlum çok belli ediyoruz dedi küstüm bende kemal reisime vericem oda elime ak verip kürtçe ogreticekmis
Tabi öz amcamdan alti üstü 1 milyar dolar istedim vermedi ya verse okul masrafını falan odicem anneme çanta alicam 25bin dolaraAa ozaman Kemal daha mantıklı duruyor Kürtçe öğrenirsin, Silah kullanmasını da öğrendin mi olası bir savaşta asker olarak Kürdistan'ı veya Türkiye'yi savunabilirsin, hangi tarafı savunacağın sana kalmış ama en önemlisi Kürtçe öğrenerek kültürleneceksin, işte bu çok önemli.
Bay bay Kemal geçenlerde seyyit çıktı, iktidar olursa şeriatı getirir diye korkuyorum.Tabi öz amcamdan alti üstü 1 milyar dolar istedim vermedi ya verse okul masrafını falan odicem anneme çanta alicam 25bin dolara
Yok rte getircek onu bay kemal kurtceyi anadil yapcakBay bay Kemal geçenlerde seyyit çıktı, iktidar olursa şeriatı getirir diye korkuyorum.