Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Yok rte getircek onu bay kemal kurtceyi anadil yapcak
Adam seyyit çıktı diyorum 800 yıl önce dedeleri Anadolu'ya İslam'ı yaymak için çalışmış
Yok rte getircek onu bay kemal kurtceyi anadil yapcak
Suriyeli çok onlar getirirAlıntıyı görüntüle
Adam seyyit çıktı diyorum 800 yıl önce dedeleri Anadolu'ya İslam'ı yaymak için çalışmışBu adam getirmesin de kim getirsin şeriati?
Suriyeli nasıl şeriat getirsin?Suriyeli çok onlar getirir
Karışma o iş hizbullahtaSuriyeli nasıl şeriat getirsin?
Yok be Kemal geleceğine Tayyip gelsin, en azından Türkiye yüzyılı planları var. Belki planlarını gerçekleştirirKarışma o iş hizbullahta
Bence kimse gelmesin ya türkiye abd nin sömürgesi altına girse da rahat yaşarızYok be Kemal geleceğine Tayyip gelsin, en azından Türkiye yüzyılı planları var. Belki planlarını gerçekleştirir
ABD'nin parçası değil sömürgesi diyorsun farkında mısın? Vatanını ne kolay sattın kardeş. Yazıklar olsun.Bence kimse gelmesin ya türkiye abd nin sömürgesi altına girse da rahat yaşarız
Yapacak birsey yok durum buABD'nin parçası değil sömürgesi diyorsun farkında mısın? Vatanını ne kolay sattın kardeş. Yazıklar olsun.
Kredi kartı için kimlik fotokopisi lazım olur tc no kurtarmazKk bi endişelenmiştim alırken tcmi fln sordular bende verdim çok korkmuştum verdikten sonra
Harbiden şirketmi açarlarkardeşim şirkete eleman lazımsa haber ver
Buyur knk ||10727519657||Artık nerdeyse Tuvalete girerken TC istiyorlar kral çokta takılma![]()