Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

18 yaş altı banka hesabı açma

İyi ne güzel. Konu sahibi arkadaş da bilgi almış oldu. Ben yine ne demek istediğimi tam anlatamadım ama olsun. :D
  2. Yasin Çelik

Anladım, yani ATM işlemi için kart veriyorlar bu da güzel. Yaş kısmını bilemeyeceğim ben de. Bilgisini verdiğiniz iyi oldu. 🤗
  3. Yasin Çelik

Kendi üzerine 18 yaş altında açamaz, açsa bile ailesinin onayı ile katılım hesabı para biriktirme (yatırım) hesabı falan anca. Öyle kendi üzerine hesap açıp kart falan alıp online işlem yapma şansı yok. İnternet bankacılığına vs. bireysel olarak erişemez de. 18 yaş altında açabileceğin hesap...
  4. Yasin Çelik

Hayır açamazsın.
  5. Yasin Çelik

Bitcoin Sonunda 20000 Doları aştı!

Çoktan aldım kanka. :)
  6. Yasin Çelik

İninal kartla N11 ve İtopya'dan alışveriş yapamıyorum

Açıkçası nedeni hakkında hiçbir fikrim yok, ama sanal kart çoğu sorunda kurtarıcı oluyor. :D
  7. Yasin Çelik

İninal kartla N11 ve İtopya'dan alışveriş yapamıyorum

Sanal kart oluşturarak dener misiniz?
  8. Yasin Çelik

Banka kartını internet alişverişine açmak güvenli mi ?

Sanal kart oluştur, banka kartlarını internet alışverişinde kullanmanı kesinlikle önermiyorum.
  9. Yasin Çelik

Bitcoin Sonunda 20000 Doları aştı!

Düşünce bir miktar alacağım, yeter bu kadar pişmanlık.
  10. Yasin Çelik

Devlet zor durumda olunca bankadaki paraya el koyuyor mu?

Devlet sensin, Devlet benim, Devlet biziz. Milletin parasına el koyacak duruma gelinirse, Sen o parayı çekmişsin/çekmemişsin ne fark eder? Varını yoğunu vatanına feda eden ataların, Devlet el koyarsa diye bankadan parasını çekmek isteyen torunları. Cumhuriyet Bayramında böyle bir konu görmek...
Top Bottom