Neler Yeni

Banka kartını internet alişverişine açmak güvenli mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba sahibinden sitesinden 1500 TL'lik alışveriş yapacağım ama kartım yok bunu yükleyebilecek annemin kartı var finansbank banka kartı bunu alışverişe açsam ve sahibindenden alışveriş yapsam sıkıntı olur mu? Kart annemin sıkıntı olmasını istemiyorum yardımcı olursanız teşekkürler.

samet4747

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba sahibinden sitesinden 1500 TL'lik alışveriş yapacağım ama kartım yok bunu yükleyebilecek annemin kartı var finansbank banka kartı bunu alışverişe açsam ve sahibindenden alışveriş yapsam sıkıntı olur mu? Kart annemin sıkıntı olmasını istemiyorum yardımcı olursanız teşekkürler.
Sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkay Yılmaz
alışverişe aç işini bitir sonra kapa ama kart kart bilgilerini paylaşmadıkça sıkıntı olmaz

OUTRA

80+
mumkunse finansbank uygulamasindan sanal kart olusturun ve ona bir limit ayarlayin. sanal kartlar kredi veya banka kartinizin bilgilerini tasimadigindan daha guvenlidir. ya da papara ininal gibi bagimsiz kartlari kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ininal en fazla 750 tl yüklenebiliyo sanal kart olayını denicem saolun

karmetta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muharrem gözügök
Belirli bir limit belirle o limite kadar açtırabilirsin. Ya da anlık işlemlerinde mobil üzerinde açtırıp alışverişini yaptıktan sonra internetten alışverişi kapattırabilirisin.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sanal kart oluştur, banka kartlarını internet alışverişinde kullanmanı kesinlikle önermiyorum.

Top Bottom