Banka kartını internet alişverişine açmak güvenli mi ?

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhaba sahibinden sitesinden 1500 TL'lik alışveriş yapacağım ama kartım yok bunu yükleyebilecek annemin kartı var finansbank banka kartı bunu alışverişe açsam ve sahibindenden alışveriş yapsam sıkıntı olur mu? Kart annemin sıkıntı olmasını istemiyorum yardımcı olursanız teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba sahibinden sitesinden 1500 TL'lik alışveriş yapacağım ama kartım yok bunu yükleyebilecek annemin kartı var finansbank banka kartı bunu alışverişe açsam ve sahibindenden alışveriş yapsam sıkıntı olur mu? Kart annemin sıkıntı olmasını istemiyorum yardımcı olursanız teşekkürler.
Sıkıntı olmaz

alışverişe aç işini bitir sonra kapa ama kart kart bilgilerini paylaşmadıkça sıkıntı olmaz

mumkunse finansbank uygulamasindan sanal kart olusturun ve ona bir limit ayarlayin. sanal kartlar kredi veya banka kartinizin bilgilerini tasimadigindan daha guvenlidir. ya da papara ininal gibi bagimsiz kartlari kullanabilirsiniz.

Belirli bir limit belirle o limite kadar açtırabilirsin. Ya da anlık işlemlerinde mobil üzerinde açtırıp alışverişini yaptıktan sonra internetten alışverişi kapattırabilirisin.

Sanal kart oluştur, banka kartlarını internet alışverişinde kullanmanı kesinlikle önermiyorum.

Geri