Neler Yeni

İninal kartla N11 ve İtopya'dan alışveriş yapamıyorum

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar N11'den 90*40 lık XRades, İtopya'dan da 150 tl ye wireless adaptöre almak istiyorum. N11 de "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diye bir hata alıyorum ve birkaç gündür böyle. İtopyadan deniyim dedim gene almama izin vermedi. Sorun ne bilen var mı?

(Yakınlarda Cyberpunk aldım harcama limiti tarzı bir şey varsa bitirmiş olabilir miyim?)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sanal kart oluşturarak dener misiniz?

Fuyklxrd

80+
Arkadaşlar N11'den 90*40 lık XRades, İtopya'dan da 150 TL ye wireless adaptöre almak istiyorum. N11 de "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diye bir hata alıyorum ve birkaç gündür böyle. İtopyadan deniyim dedim gene almama izin vermedi. Sorun ne bilen var mı?

(Yakınlarda Cyberpunk aldım harcama limiti tarzı bir şey varsa bitirmiş olabilir miyim?)
Kart şifrenizi değiştirmeyi deneyin, yine olumsuz sonuç ile karşılaşırsanız müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. (şikayet var sitesine yazarsanız hızlı bir geri dönüş yapıyorlar)

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar N11'den 90*40 lık XRades, İtopya'dan da 150 TL ye wireless adaptöre almak istiyorum. N11 de "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diye bir hata alıyorum ve birkaç gündür böyle. İtopyadan deniyim dedim gene almama izin vermedi. Sorun ne bilen var mı?

Papara kullan, derdin tasan kalmasın.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sanal kart ile yapınca işe yaradı çok teşekkürler :) Peki neden normal kartımda olmuyordu?
Açıkçası nedeni hakkında hiçbir fikrim yok, ama sanal kart çoğu sorunda kurtarıcı oluyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,812
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom