Arama sonuçları: *

1. freygasm

Banka Ve Kredi Kartı Önerisi?

Akbank kampanya konusunda çok bonkör, her ay 500-1000tl puan kazanıyorum
  2. freygasm

Ana Konu ÜYE OLUP PARA KAZAN+18(GÜNCELLENDİ 22.04.2023)

Bu hafta biraz bakınayım güncelleyim hocam.
  3. freygasm

Güncel olanlar var, özelden yaz yardımcı olayım.
  4. freygasm

Kredi Kartı Almak İstiyorum

Evet biz öyle yapmıştık :D Tüm bankaları spamladık başta en son akbanktan alabilmişti. Öğrencilik durumunuz varsa eğer bankaya gidip almak çok daha kolay, öğrenci kartları oluyor ama limitleri sizi tatmin etmeyebilir.
  5. freygasm

Başta arkadaşlarımda da onay vermemişlerdi ama sonrasında mesaj gelmişti 15gün sonra. Biraz deneyin bir yerde dayanamayıp veriyorlar.
  6. freygasm

Bu faiz olaylarından sonra çok zorlaştı kredi kartı almak ama akbank sigorta vs olmadan da verebiliyor. Akbanka bir kaç kez başvuru yaparsan 5-10k limitle bir kart veriyor genelde. Sonrasında harcama yaptıkça çok kolay şekilde yükseliyor. Kartı alırken meslek vs sorduğunda sallamasyon yapıp...
  7. freygasm

Yatırım Hesabı hakkında sorularım var (ziraat-garanti)

Ziraat açabileceğin en kötü yatırım hesabı. Vakıfta tüm hisseler oluyor ve daha kolay anlaşılır. Alternatif iş bankası, yapı kredi var ama yapıkredi de bazen listelenmiyor bazı hisseler.
  8. freygasm

KREDİ KARTI TALEBİ OLUŞTURURKEN İŞ YERİ BİLGİSİ

Hiç bir şey olmuyor aramıyorlar, sorgulamıyorlar bile. Prosedür gereği isteniyor.
  9. freygasm

Bütün halka arzlar VakıfBank'a geliyor mu?

Vakıf banka hepsi geliyor evet. 1694065523 3 senedir kullanıyorum
  10. freygasm

Akbank para iademi yapar mı?

Ali express iadeleri genelde geç geliyor.
  11. freygasm

Arkadaşlar Paraf Puanım var (1800 TL ) online kullanabileceğim bir yer var mı?

Rica ederim hocam ne demek :) Hadi de farklı bir uygulama nays-papara gibi. Hadi uygulamasını indirin, üye olun. Sonra para yükle kısmından kart bilgileri ile yükle diyin. Oraya iyzico bilgilerinizi girip yükleyin. Sonra oradan naysa yüklüyoruz aynı şekilde ; naystan da ibana geçirebilirsiniz.
  12. freygasm

Puanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece. 1686160241 . 1686160364 Her neyse, bir yöntem daha var. En yakın migrosa gidin, kasaya gidip kart puanlarımı moneycarda yüklemek istiyorum diyin kasiyere sonra moneycarddaki parayı ibana çekersiniz...
  13. freygasm

Kartı girdikten 5-6sn sonra altında puan ile yükle demesi gerek. Çekilmez diyor fakat hadiye yüklendiğinde para çekmiş değil para harcamış gözüküyorsunuz, sonra oradan da nays>iban yapıldığında çekilmiş oluyor. 1686159630 Şöyle de görsel bırakıyorum ;
  14. freygasm

Nays papara gibi kart. Banka kartından yükle diyorsun, kart bilgilerini girdikten sonra puanla yükle seçeneği geliyor. Yükledikten sonra hadi>nays>iban şeklinde çekebilir veya istediğin yerde harcayabilirsin.
  15. freygasm

İyzicoya yükleyip karta çekebiliyorsun kredi kartı bonuslarını.
  16. freygasm

Kontrol edip düzenleme yapıyprum hemen hocam.
  17. freygasm

Kimlik doğrulamalarınızı yaptınız mı hocam, sonrasında veriyor çünkü
  18. freygasm

Evet, açıklamalarda nasıl yapılacakları da anlatılıyor hocam.
Top Bottom