Neler Yeni

Kredi Kartı Almak İstiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Aylık gelirim mevcut ancak resmi olarak bir işte çalıştığım söylenemez. Başvurularım hep olumsuz olarak sonuçlanıyor.
Taksitli alışveriş için 100.000 TL bandında kredi kartı ihtiyacım var. Nasıl alabilirim?

freygasm

80+ Gold
Bu faiz olaylarından sonra çok zorlaştı kredi kartı almak ama akbank sigorta vs olmadan da verebiliyor. Akbanka bir kaç kez başvuru yaparsan 5-10k limitle bir kart veriyor genelde. Sonrasında harcama yaptıkça çok kolay şekilde yükseliyor. Kartı alırken meslek vs sorduğunda sallamasyon yapıp almayı deneyebilirsin, öğrenci seçtiğinde genelde vermiyorlar.

TamerKs

80+ Silver
Şu an durum nasıl bilmiyorum ama Garanti Bank hesabı açıp oradan alışveriş yaparsan zamanla kredi limitin yükselir, hatta faturaları otomatik oraya bağlarsan ve her şeyi zamanında ödersen ismin temize çıkar ve zaman ilerledikçe faizsiz kredi miktarı yükselir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu faiz olaylarından sonra çok zorlaştı kredi kartı almak ama akbank sigorta vs olmadan da verebiliyor. Akbanka bir kaç kez başvuru yaparsan 5-10k limitle bir kart veriyor genelde. Sonrasında harcama yaptıkça çok kolay şekilde yükseliyor. Kartı alırken meslek vs sorduğunda sallamasyon yapıp almayı deneyebilirsin, öğrenci seçtiğinde genelde vermiyorlar.

Akbank bile onay vermedi açıkçası.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Aylık gelirim mevcut ancak resmi olarak bir işte çalıştığım söylenemez. Başvurularım hep olumsuz olarak sonuçlanıyor.
Taksitli alışveriş için 100.000 TL bandında kredi kartı ihtiyacım var. Nasıl alabilirim?
Söyle diyim nereden bildiğimi gizleyim ama en azından 50k bi gelirin olacak Ozaman 150k veriliyor. (Garanti Bankası açısından konusuyorum.)
Demek garantinin formulü gelirininn 3 katına kadar. Bankadan bankaya değisir ama 100k icin sanırsam bi 40k gelir lazım olur ortalama.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
100.000 civarı bir kredi kartı vericeklerini sanmıyorum ama ziraate 3-4 ay para giriş çıkışı yaptım şuan 50.000 lik kart verdiler.
Eğer gelirin varsa bunu ispatlarsan ona göre işlem yaparlar limitini gelirine göre belirler

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Şu an durum nasıl bilmiyorum ama Garanti Bank hesabı açıp oradan alışveriş yaparsan zamanla kredi limitin yükselir, hatta faturaları otomatik oraya bağlarsan ve her şeyi zamanında ödersen ismin temize çıkar ve zaman ilerledikçe faizsiz kredi miktarı yükselir.
Evet garanti yükseltiyor ödeme yaptıkca ortalama bir harcamayla 3x ama mesela taksit ertelemede faizleri ucuk. (3,60 mı neydi.)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söyle diyim nereden bildiğimi gizleyim ama en azından 50k bi gelirin olacak Ozaman 150k veriliyor. (Garanti Bankası açısından konusuyorum.)
Demek garantinin formulü gelirininn 3 katına kadar. Bankadan bankaya değisir ama 100k icin sanırsam bi 40k gelir lazım olur ortalama.

Bahsi geçen geliri direkt ilgili bölüme yazmak yeterli mi?

freygasm

80+ Gold

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Bahsi geçen geliri direkt ilgili bölüme yazmak yeterli mi?
Hocam garanti icin diyim arkadasların da dediği gibi kücük kart alıp yükseltmek lazım aslında çokta acil değilse.

Acilse bi 40k gelir lazım bide haciz vs olmıyacaz meslek kısmına gelir nereden geliyorsa o mesleği yaz mesela.

tragedy

80+
Yapı krediyi dene hocam verirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,165
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg