Neler Yeni

Kredi Kartı Almak İstiyorum

Red yediysen 1 ay sonra tekrar başvurabilirsin. 100k limit tek seferde almak biraz zor geçmişin de önemli. Aldıktan sonra zamanla istediğin rakamı fazlasıyla geçer. 1 bankadan red yersen yüksek ihtimalle başka başvurunda red yiyeceksin. 1 ay sonraki başvurun yeniden değerlendirileceği için oto red yemezsin.

İlk etapta hiçbir bankanin sana 100 bini vereceğini sanmıyorum
Ben babama akbank çıkarmıştım 13k ile başlamıştı. Sonra gir çık yaptım 40kya çıktı
En son dershane için kullanmıştım şu an limiti 180 bin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca başvururken hesabında para olsun

100 binlik kredi kartı almak için ilk başta güven puanın olmalı yetmiyor gelirin 50 bin olmalı 100 bin olması için. Sana şu an kazandığın paranın 2katı kadarı verilir dahası verilmez.

Aylık gelirim mevcut ancak resmi olarak bir işte çalıştığım söylenemez. Başvurularım hep olumsuz olarak sonuçlanıyor.
Taksitli alışveriş için 100.000 TL bandında kredi kartı ihtiyacım var. Nasıl alabilirim?
Verseler bile 5 bin liranın üstündeki bir kredi kartını sıfır kredi kullanım geçmişi ile çıkartman çok zor. Önce düşük limit verip bir süre ödüyor mu diye test ederler.

Red yemeye de çözüm şubelere gitmek, online başvuru daha önce kart kullanmayana otomatik red veriyor.

Aylık gelirim mevcut ancak resmi olarak bir işte çalıştığım söylenemez. Başvurularım hep olumsuz olarak sonuçlanıyor.
Taksitli alışveriş için 100.000 TL bandında kredi kartı ihtiyacım var. Nasıl alabilirim?
Ne satın almayı dusunuyorsun forumca bağış toplayalım

Ne satın almayı dusunuyorsun forumca bağış toplayalım

Taksitli olacak şekilde RKS 125R almayı düşünüyorum. Taksitli aldığımda enflasyonu bir nebze azaltabiliyorum. 36 ay vadeyle taksit sunuyorlar.

Bankkart gençim var. Ayda max 1k civarı harcıyorum onu da nakit olmadığından zorunluluktan yapıyorum. 50k yapacaklarmış limitimi. Umarım çok gaza gelip iflas etmem .d
bol keseden dağıtıyorlar mis gibi 4 bankada kredi kartı almayı denedim hiçbiri vermedi ziraat uçuruyor beni. yarın limitimi bi 20-30k yapmayı deneyeceğim

bol keseden dağıtıyorlar mis gibi 4 bankada kredi kartı almayı denedim hiçbiri vermedi ziraat uçuruyor beni. yarın limitimi bi 20-30k yapmayı deneyeceğim
Hayır bir gelirim de yok. Beni sömürmeye mi çalışıyolar acaba? İptal mi etsem bilemedim.

iş Bankası denediniz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,200
Üyeler
173,330
Son üye
DefacerFounder
Geri