Çok fazla başvuru yapma bir de, seni çok etkiliyor. Findeks raporu aldın mı?Taktikler için çok teşekkür ederim.Yarın deneyeceğimden emin olabilirsiniz. Eğer olumsuz sonuçlanırsa sizi rahatsız edebilirim sanırım.
![]()
36 ay taksit derken neyi kast ettin Furkan biraz bahseder misin?
Çok fazla başvuru yapma bir de, seni çok etkiliyor. Findeks raporu aldın mı?
Hocam aylık kazanç bu borsa işlerinden mi eğer öyle ise bir kaç fikir almak istiyorum kusura bakmayın konu dışı oldu biraz..
Almanı öneriyorum. Rapor da gözüken puanı paylaşabilirsen daha realist konuşabilirim.Motosikleti taksitli alabilmek dostum. Kendi sitelerinde 36 ay taksit imkanının olduğunu yazmışlar. Fiyat oldukça artıyor ama ülkemizdeki enflasyona karşı her türlü kârlı olurum.
Hayır, henüz almadım. Almam gerekir mi?
Almanı öneriyorum. Rapor da gözüken puanı paylaşabilirsen daha realist konuşabilirim.
Şu an alabilirsin, ve "36 ay taksit imkanı" kafama takıldı. Dikkatli ol taksitler 6 Ay vade ile sınırlı, tedbirli ol dolandırılmaBelli bir saati yoksa şu an alabilirim.
Şu an alabilirsin, ve "36 ay taksit imkanı" kafama takıldı. Dikkatli ol taksitler 6 Ay vade ile sınırlı, tedbirli ol dolandırılma![]()
Benim bildiğim max 12 taksitle satıyorlar, 36 garip geldiği için sordum. Ss atabilir misin dediğin şeyi göremedim @Furkan KaragülleŞu an alabilirsin, ve "36 ay taksit imkanı" kafama takıldı. Dikkatli ol taksitler 6 Ay vade ile sınırlı, tedbirli ol dolandırılma![]()
Benim bildiğim max 12 taksitle satıyorlar, 36 garip geldiği için sordum. Ss atabilir misin dediğin şeyi göremedim @Furkan Karagülle
Özel mesaj olarak bilgi verdim.20 yaşımdayım.
Bir banka gelirinin 4 katı kadar limit verebilir. Ama bu bankaya giren düzenli para ile değişiyor. Sigortam yok maaşım yok 400k dan fazla limitim var. Son 2 yılda çok girip çıktı harcama yapıldı o yüzdeni birde bankalarda iş kısmında son 2 yıldır belli bir isimle iş bilgisi girildi ve maaş hep 120k yazıldıSöyle diyim nereden bildiğimi gizleyim ama en azından 50k bi gelirin olacak Ozaman 150k veriliyor. (Garanti Bankası açısından konusuyorum.)
Demek garantinin formulü gelirininn 3 katına kadar. Bankadan bankaya değisir ama 100k icin sanırsam bi 40k gelir lazım olur ortalama.
knk öyle deme benim amcamın garantide 400k vakıf 160 200 denizde 150 200 falando kadar yüksek limitli kredi kartini vermeleri çok zor gelir belgeli ancak gelirinin 4 katını veriyor bankalar kredi karti limitini gene şansını dene ama çokta deneme derim
iş bankası bence gençlere iyi 18 yaşındayım 7aydır sigorta var gir çıkda oluyor önce 5 k kmh verdiler sonra maximum genç 13k limit verdiler 20 gün içinde 13k dan 60k geldi birde platinium kart gönderdiler tahminim 2 aya 120 olur bu arada sadece iş bankası kulanıyorum ama yanında garantide alacamiş Bankası denediniz mi