hakan32
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,196
Hedefin varmı ileride ne yapsak istiyorsun ?Gayet güzel. Benim profilimde ''Hakkında" kısmından ilgi alanlarımı görebilirsiniz.![]()
Hedefin varmı ileride ne yapsak istiyorsun ?Gayet güzel. Benim profilimde ''Hakkında" kısmından ilgi alanlarımı görebilirsiniz.![]()
Teşekkür ederimBilgisayar mühendisliği, fizik profesörlüğü, uçak mühendisliği, tıp, uzay ve havacılık gibi meslekler düşünüyorum ancak her birinin önü Türkiye'de kapalı diyebilirim. (Tıp hariç)
Bu arada şöyle bir yorum yazdım işletmenize.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada fizik tarafında yardımcı olabileceğim bir kuzenim var Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin Kendisinin şöyle bir linki var pek anlamasamda sen belki anlarsın![]()
Konu iyice saptı neyse kendine dikkat etKendisini tanıyorum, o beni tanımaz muhtemelen.![]()
bu fotodaki çocuk senmisin
bu fotodaki çocuk senmisin![]()
Yok onun çocuğu değilKendi Instagram hesabındaki paylaştığı birisi. Sanırım kendi çocuğu.![]()
Yok onun çocuğu değilyeğenimi tanıyorum o kadar
![]()
Bir bankacı olarak sana tavsiyem "Enpara" Kart almandır. Hem aidat, para transferi gibi ücretler vermezsin, hem de hızlı sonuçlanır.
Yüksek limitli bir kart istiyorsan ise, orada ki gelir kısmına 50-80K Arası gir, Mali müşavir veya yönetici olarak göster kendini, ev durumunu ise kendine aiti seç. Bir de sigortalı olmasan bile kendini sigortalı göster![]()