Kredi Kartı Almak İstiyorum

Hedefin varmı ileride ne yapsak istiyorsun ?

Bilgisayar mühendisliği, fizik profesörlüğü, uçak mühendisliği, tıp, uzay ve havacılık gibi meslekler düşünüyorum ancak her birinin önü Türkiye'de kapalı diyebilirim. (Tıp hariç)

Bu arada şöyle bir yorum yazdım işletmenize. :)

IMG_20240101_231942.jpg

Bilgisayar mühendisliği, fizik profesörlüğü, uçak mühendisliği, tıp, uzay ve havacılık gibi meslekler düşünüyorum ancak her birinin önü Türkiye'de kapalı diyebilirim. (Tıp hariç)

Bu arada şöyle bir yorum yazdım işletmenize. :)

Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada fizik tarafında yardımcı olabileceğim bir kuzenim var Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin Kendisinin şöyle bir linki var pek anlamasamda sen belki anlarsın :D

Bu arada fizik tarafında yardımcı olabileceğim bir kuzenim var Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin Kendisinin şöyle bir linki var pek anlamasamda sen belki anlarsın :D

Kendisini tanıyorum, o beni tanımaz muhtemelen. :D

Bir bankacı olarak sana tavsiyem "Enpara" Kart almandır. Hem aidat, para transferi gibi ücretler vermezsin, hem de hızlı sonuçlanır.
Yüksek limitli bir kart istiyorsan ise, orada ki gelir kısmına 50-80K Arası gir, mali müşavir veya yönetici olarak göster kendini, ev durumunu ise kendine aiti seç. Bir de sigortalı olmasan bile kendini sigortalı göster ;)

Bir bankacı olarak sana tavsiyem "Enpara" Kart almandır. Hem aidat, para transferi gibi ücretler vermezsin, hem de hızlı sonuçlanır.
Yüksek limitli bir kart istiyorsan ise, orada ki gelir kısmına 50-80K Arası gir, Mali müşavir veya yönetici olarak göster kendini, ev durumunu ise kendine aiti seç. Bir de sigortalı olmasan bile kendini sigortalı göster ;)

Taktikler için çok teşekkür ederim. :) Yarın deneyeceğimden emin olabilirsiniz. Eğer olumsuz sonuçlanırsa sizi rahatsız edebilirim sanırım. :D

36 ay taksit derken neyi kast ettin Furkan biraz bahseder misin?

Geri