S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
100 zor knk
Verseler bile 5 bin liranın üstündeki bir kredi kartını sıfır kredi kullanım geçmişi ile çıkartman çok zor. Önce düşük limit verip bir süre ödüyor mu diye test ederler.Aylık gelirim mevcut ancak resmi olarak bir işte çalıştığım söylenemez. Başvurularım hep olumsuz olarak sonuçlanıyor.
Taksitli alışveriş için 100.000 TL bandında kredi kartı ihtiyacım var. Nasıl alabilirim?
Ne satın almayı dusunuyorsun forumca bağış toplayalımAylık gelirim mevcut ancak resmi olarak bir işte çalıştığım söylenemez. Başvurularım hep olumsuz olarak sonuçlanıyor.
Taksitli alışveriş için 100.000 TL bandında kredi kartı ihtiyacım var. Nasıl alabilirim?
Ne satın almayı dusunuyorsun forumca bağış toplayalım
bol keseden dağıtıyorlar mis gibi 4 bankada kredi kartı almayı denedim hiçbiri vermedi ziraat uçuruyor beni. yarın limitimi bi 20-30k yapmayı deneyeceğimBankkart gençim var. Ayda max 1k civarı harcıyorum onu da nakit olmadığından zorunluluktan yapıyorum. 50k yapacaklarmış limitimi. Umarım çok gaza gelip iflas etmem .d
Hayır bir gelirim de yok. Beni sömürmeye mi çalışıyolar acaba? İptal mi etsem bilemedim.bol keseden dağıtıyorlar mis gibi 4 bankada kredi kartı almayı denedim hiçbiri vermedi ziraat uçuruyor beni. yarın limitimi bi 20-30k yapmayı deneyeceğim
iptal edersen bir daha bulamazsın öyle nimetiHayır bir gelirim de yok. Beni sömürmeye mi çalışıyolar acaba? İptal mi etsem bilemedim.