İyzicoya yükleyip karta çekebiliyorsun kredi kartı bonuslarını.Evet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha çok joy stick almayı düşünüyorum hocam yada akilli saat falan
O nedir aga bana her ay maxipuan geliyor 500-700 arasi bazen unutuyorum bazen pazaraama da harcıyorumİyzicoya yükleyip karta çekebiliyorsun kredi kartı bonuslarını.
Nays papara gibi kart. Banka kartından yükle diyorsun, kart bilgilerini girdikten sonra puanla yükle seçeneği geliyor. Yükledikten sonra hadi>nays>iban şeklinde çekebilir veya istediğin yerde harcayabilirsin.O nedir aga bana her ay maxipuan geliyor 500-700 arasi bazen unutuyorum bazen pazaraama da harcıyorum
Aga sen yazınca indirdim puan seçeneği bulamadim birde kredi karti yüklenen çekilmez diyorNays papara gibi kart. Banka kartından yükle diyorsun, kart bilgilerini girdikten sonra puanla yükle seçeneği geliyor. Yükledikten sonra hadi>nays>iban şeklinde çekebilir veya istediğin yerde harcayabilirsin.
Kartı girdikten 5-6sn sonra altında puan ile yükle demesi gerek. Çekilmez diyor fakat hadiye yüklendiğinde para çekmiş değil para harcamış gözüküyorsunuz, sonra oradan da nays>iban yapıldığında çekilmiş oluyor.Aga sen yazınca indirdim puan seçeneği bulamadim birde kredi karti yüklenen çekilmez diyor
Kartı girdikten 5-6sn sonra altında puan ile yükle demesi gerek. Çekilmez diyor fakat hadiye yüklendiğinde para çekmiş değil para harcamış gözüküyorsunuz, sonra oradan da nays>iban yapıldığında çekilmiş oluyor.
Şöyle de görsel bırakıyorum ;Alıntıyı görüntüle
Puanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece.Hocam gelmedi bir türlü yaAlıntıyı görüntüle
Aga çözdüm çok sağol e ticaret kapatıyorum ben kullaninca o yüzden mis açınca düzeliyorPuanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece.
.