Neler Yeni

Arkadaşlar Paraf Puanım var (1800 TL ) online kullanabileceğim bir yer var mı?

freygasm

80+ Gold

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Aga çözdüm çok sağol e ticaret kapatıyorum ben kullaninca o yüzden mis açınca düzeliyor
Puanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Her neyse, bir yöntem daha var. En yakın migrosa gidin, kasaya gidip kart puanlarımı moneycarda yüklemek istiyorum diyin kasiyere sonra moneycarddaki parayı ibana çekersiniz. 1000tlde 15tl komisyon alıyordu sanırım. Kasiyer böyle bir şey yok derse kendi bilmiyordur nasıl yapıldığını. Bunu yaşayan bir arkadaş olduğu için söylüyorum bunu. Kesin çözüm bu yöntem.
Kral hadiya nedir onu nasil yukluyecez

Eksi_iki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eyyüp Piran
Puanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece.

.

Her neyse, bir yöntem daha var. En yakın migrosa gidin, kasaya gidip kart puanlarımı moneycarda yüklemek istiyorum diyin kasiyere sonra moneycarddaki parayı ibana çekersiniz. 1000tlde 15tl komisyon alıyordu sanırım. Kasiyer böyle bir şey yok derse kendi bilmiyordur nasıl yapıldığını. Bunu yaşayan bir arkadaş olduğu için söylüyorum bunu. Kesin çözüm bu yöntem.
Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız için :)) yarın migros a gidip denicem

freygasm

80+ Gold
Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız için :)) yarın migros a gidip denicem
Rica ederim hocam ne demek :)
Kral hadiya nedir onu nasil yukluyecez
Hadi de farklı bir uygulama nays-papara gibi. Hadi uygulamasını indirin, üye olun. Sonra para yükle kısmından kart bilgileri ile yükle diyin. Oraya iyzico bilgilerinizi girip yükleyin. Sonra oradan naysa yüklüyoruz aynı şekilde ; naystan da ibana geçirebilirsiniz.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Rica ederim hocam ne demek :)

Hadi de farklı bir uygulama nays-papara gibi. Hadi uygulamasını indirin, üye olun. Sonra para yükle kısmından kart bilgileri ile yükle diyin. Oraya iyzico bilgilerinizi girip yükleyin. Sonra oradan naysa yüklüyoruz aynı şekilde ; naystan da ibana geçirebilirsiniz.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,794
Üyeler
168,352
Son üye
lebelelube
Top Bottom