freygasm
80+ Gold
Rica ederim hocam.Aga çözdüm çok sağol e ticaret kapatıyorum ben kullaninca o yüzden mis açınca düzeliyor
Rica ederim hocam.Aga çözdüm çok sağol e ticaret kapatıyorum ben kullaninca o yüzden mis açınca düzeliyor
Aga çözdüm çok sağol e ticaret kapatıyorum ben kullaninca o yüzden mis açınca düzeliyor
Kral hadiya nedir onu nasil yukluyecezPuanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Her neyse, bir yöntem daha var. En yakın migrosa gidin, kasaya gidip kart puanlarımı moneycarda yüklemek istiyorum diyin kasiyere sonra moneycarddaki parayı ibana çekersiniz. 1000tlde 15tl komisyon alıyordu sanırım. Kasiyer böyle bir şey yok derse kendi bilmiyordur nasıl yapıldığını. Bunu yaşayan bir arkadaş olduğu için söylüyorum bunu. Kesin çözüm bu yöntem.
Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız içinPuanlarınız banka kartına gelmiş olabilir mi? Kredi kartı puanları yükleniyor çünkü sadece.
.
Her neyse, bir yöntem daha var. En yakın migrosa gidin, kasaya gidip kart puanlarımı moneycarda yüklemek istiyorum diyin kasiyere sonra moneycarddaki parayı ibana çekersiniz. 1000tlde 15tl komisyon alıyordu sanırım. Kasiyer böyle bir şey yok derse kendi bilmiyordur nasıl yapıldığını. Bunu yaşayan bir arkadaş olduğu için söylüyorum bunu. Kesin çözüm bu yöntem.
Rica ederim hocam ne demekTamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız için) yarın migros a gidip denicem
Hadi de farklı bir uygulama nays-papara gibi. Hadi uygulamasını indirin, üye olun. Sonra para yükle kısmından kart bilgileri ile yükle diyin. Oraya iyzico bilgilerinizi girip yükleyin. Sonra oradan naysa yüklüyoruz aynı şekilde ; naystan da ibana geçirebilirsiniz.Kral hadiya nedir onu nasil yukluyecez
TeşekkürlerRica ederim hocam ne demek
Hadi de farklı bir uygulama nays-papara gibi. Hadi uygulamasını indirin, üye olun. Sonra para yükle kısmından kart bilgileri ile yükle diyin. Oraya iyzico bilgilerinizi girip yükleyin. Sonra oradan naysa yüklüyoruz aynı şekilde ; naystan da ibana geçirebilirsiniz.