Neler Yeni

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

REKTO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar Uğur
Instagram
y.cinarugur
Bankayı arayıp son 2 harcamayı ben yapmadım desene konu açacağına. kredi kartı zaten, senin yapmadığını tespit ederlerse banka öder.
arayıp kapattırdım 24 saat içerisinde itirazda bulunacağım eyvallah

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
İsmail
nasıl bi sigorta bilgilendirebilir misin
Kredi kartını kullandığın bankayı arayıp kredi kartım için iznim olmadan yapılan harcamalar için sigorta yaptırmak istediğini söylüyorsun. Ayrıca içinde genelde check up ambulans hizmeti çilingir vb hizmetlerde oluyor ben yıllık 1000TL ödüyorum 50.000TL ye kadar karşılıyor banka.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
arayıp kapattırdım 24 saat içerisinde itirazda bulunacağım eyvallah
Telefonuna kod vs gelmedi değil mi. Hala çoğu site 3d ödemesiz alım kabul ediyor bankalar nasıl buna müsade ediyor ben anlamıyorum ya :mad: saçmalık

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
BEKİR ALTIN
Büyük ihtimal provizyondadır zaten olmasa bile sıkıntı yok.

REKTO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar Uğur
Instagram
y.cinarugur
Büyük ihtimal provizyondadır zaten olmasa bile sıkıntı yok.
peki bu paranın çekildiği siteler hakkında bilgin var mı? tl olarak çekmemişler sanırım parayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kartımda öğlen böyle bir hareket olmuş allah için yardım edin kartımı mı çalmıslar bu siteler ney ödeme şekli pos olarak gozukuyor dekontta bugun kart bendeydi ne yapmam lazım kartımı mı kapatmalıyım acil yardım edin

Arkadaşlar kartımda öğlen böyle bir hareket olmuş allah için yardım edin kartımı mı çalmıslar bu siteler ney ödeme şekli pos olarak gozukuyor dekontta bugun kart bendeydi ne yapmam lazım kartımı mı kapatmalıyım acil yardım edin nolur
peki bu paranın çekildiği siteler hakkında bilgisi olan var mı? tl olarak çekmemişler sanırım parayı. herkese çok teşekkür ederim buarada elim ayağım titredi bianda farklı banka hesabımda yüklü miktarda para vardı onun şifresini ve internet alışverişini kapattım hemen kalp krizi geçiriyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
BEKİR ALTIN
peki bu paranın çekildiği siteler hakkında bilgin var mı? tl olarak çekmemişler sanırım parayı.

peki bu paranın çekildiği siteler hakkında bilgisi olan var mı? tl olarak çekmemişler sanırım parayı. herkese çok teşekkür ederim buarada elim ayağım titredi bianda farklı banka hesabımda yüklü miktarda para vardı onun şifresini ve internet alışverişini kapattım hemen kalp krizi geçiriyordum
Yurtdışına bilgilerin sızmış olabilirLinkteki kopya sitelere girmiş olabilirsin. Bilinmedik VPN den olabilir.Virus e-posta her şey olabilir. Sanal kart kullanmani tavsiye ederim. Kredi kullanirken kaydetmeden kullan derim

REKTO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar Uğur
Instagram
y.cinarugur
Telefonuna kod vs gelmedi değil mi. Hala çoğu site 3d ödemesiz alım kabul ediyor bankalar nasıl buna müsade ediyor ben anlamıyorum ya :mad: saçmalık
Hayır hiçbir kod gelmedi

Yurtdışına bilgilerin sızmış olabilirLinkteki kopya sitelere girmiş olabilirsin. Bilinmedik VPN den olabilir.Virus e-posta her şey olabilir. Sanal kart kullanmani tavsiye ederim. Kredi kullanirken kaydetmeden kullan derim
çok saol dostum

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
uğur
aynı olay başıma geldi bir miktar dolar çektiler 5-10 kez aradım durmadan 1 hafta içinde para geri geldi

Son düzenleme:

REKTO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar Uğur
Instagram
y.cinarugur
Pcde korsan yazılım bilmediğin indirmeler yapıyorsan rat yiyip bilgilerini patlattırmış olabilirsin
korsan yazılım olarak genP kurulu sadece o sıkıntı yaratır mı photoshop için kurmuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
telefon, pc formatla, sızdığını düşündüğün bilgileri de değiştir geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,434
Üyeler