Arama sonuçları: *

1. leroxy

İlk defa kredi karti alacagim

kampanya lazımsa bonus veya world tercih edebilirsin bunlar haricinde axess de iyidir ilk yıl kart aidatı vs yok üniversiteli programı, appi de güzel eft havale ücreti ödetmiyor bazı yerlerde ek kampanyalar veriyor. ama en iyisi bulaşmamak.
  2. leroxy

Nays'ın güldüren kampanyası :D

Çoğunda değiştirmişler. 200TL olan e-ticaret cashbacki de 150TL'ye düşürülmüş.
  3. leroxy

Hangi bankaları, neden tercih edersiniz?

Akbank ve Garanti olabilir. Akbank'ı mobilitesinden, Garanti'yi geniş ağından ve yaygınlığından dolayı seviyorum. Ayrıca Akbank reklamları>>>>>>>>
  4. leroxy

18 Yaş altı banka kartı?

Ziraat veya Garanti tercih edebilirsin. Akbank kullanıyorum, internet bankacılığı açmadılar saçma bir şekilde. Garantide olması lazım.
  5. leroxy

18 Yaş Altı Öğrenci İçin En İyi Banka Hangisidir?

olm direkt 18 altına mobil bankacılık yok olsa ona da şükür şimdi açtırmak için ne yapmam lazım falan ticket attım bakalım ne diyecekler
  6. leroxy

Akbank. Dostum konu o değil. İnternet Bankacılığı yok benim hesabımda. Akbank Mobil'den şifre almayı vs. denedim ancak şubeye başvurun şeklinde bir mesaj aldım zaten.
  7. leroxy

Bugün şubeye gidip hesabı açtık. Şimdi işin kötü tarafını anlatayım. Her şey okey isme özel olmasa da kartı aldım ettim ancak sıkıntı şu ki İnternet Bankacılığı yok. Belli bir IBAN'ım vs. bilgilerim var ama internet bankacılığım yok. Çok saçma. Üstüne karşı tarafa para gönderme vs. işlemler de...
  8. leroxy

Hem kart görünüşü hem de ailecek Akbank kullanıcısı olduğumuzdan sizce Akbank mı daha iyi olur yoksa YapıKredi mi?
  9. leroxy

Arkadaşlar 18 yaş altında banka hesabı açmak için fiziksel şekilde şubeye gidip vasi imzasıyla işlem yapmak gerekiyor. Haliyle şube vs. bulunmadığından Enpara kullanamıyorum.
  10. leroxy

18 yaş altı öğrenci için en iyi banka nedir? Kart ve hesap oluşturulacak sadece. Akbank ile Ziraat arasında kaldım.
  11. leroxy

Disney+ İçin Cashback Açıklayan Kartlar

Zaten sanaldan Paycell kullanan biri olarak kart almanın vakti gelmiş..
  12. leroxy

XX Yaşındaki biri Papara black kart alabilir mi?

İsim-Soyisim-Doğum tarihi vb. bilgiler ile kimlik bilgisinin eşleşmesi gerekiyor. Annenizin veya babanızın üstüne hesap açmak gibi bir saçmalık yapmayın. Şu anda babam da Papara kullanmak istiyor ancak daha önce kendi başıma onun adına hesap açıp erişimi kaybettiğim için hesabın silinmesi...
  13. leroxy

Papara black kartımı benden başkası teslim alabilirmi?

Birinci dereceden yakının ise teslim alabiliyor, 18 yaşın altında isen refakatçi/veli olarak geçiyorlar. En azından benim bildiğim böyle yanlış olmasın. Senin adına imza atabiliyorlar ancak 18 yaşından büyüksen bilemem. Ben yanlış biliyor da olabilirim, en mantıklısı Papara'yı arayıp sormak.
  14. leroxy

GPAY Ne Kadar Güvenilir?

Güvenilir denebilir. epin.com.tr'den aldığım çok kod oldu. Hepsinde de Gpay vardı sanırım.
  15. leroxy

İçinde para olmayan ininal kartı olan var mı?

Baya karşılıksız ürün talebi.
  16. leroxy

İçinde para olmayan ininal kartı olan var mı?

Karşılıksız ürün talebi yasaktır.
  17. leroxy

Papara'da Para Transferi Yapamıyorum!

Evet. İki kart da var. 2.5 Yıldır Sözleşmeli hesaba sahibim.
  18. leroxy

Papara'da Para Transferi Yapamıyorum!

Papara hesabımdan ister mobil ister web fark etmiyor hiçbir şekilde ne qr kodla ne de rehberden ne de papara numarasıyla kimseye para transferi yapamıyorum. Aradığımda [email protected]'a yönlendiriyorlar madem oraya yönlendireceksin niye sen orada oturuyorsun. Acil para göndermem gerek ama...
  19. leroxy

papara acık adrese daire no vermedim nereye ascaklar kartı

Ararlar. Eğer papara uygulamasından/sitesinden hesapla sipariş verdiyseniz size teslim edilmeli ve sözleşme imzalamalısınız. Eğer internetteki herhangi bir siteden düz kart sipariş verdiyseniz belki.
  20. leroxy

Tosla kartı kullanmaya başladım ama sorularım var

Yeni cihazdan giriş yapınca veya ilk girişinizde 1 saat bekletiyor.
Top Bottom