Realhas the Great
80+ Gold
Yapıkredi ve Akbank
Devlet bankalarını önermem
Devlet bankalarını önermem
Enpara net.
Arkadaşlar 18 yaş altında banka hesabı açmak için fiziksel şekilde şubeye gidip vasi imzasıyla işlem yapmak gerekiyor.bence de enpara ziraat her transfere para kesiyor, akbank ı henüz kullanmadım.
Kuralı koyan ben değilim iş Bankasınasıl yani neden
keşke başlık 18 yaş altı en iyi banka olsaydı.Arkadaşlar 18 yaş altında banka hesabı açmak için fiziksel şekilde şubeye gidip vasi imzasıyla işlem yapmak gerekiyor.
Haliyle şube vs. bulunmadığından veya diğer bankalar üzerinden fiziksel talep aldığından Enpara kullanamıyorum.
o bana atabilirken ben neden ona atamiyim ? ikimizinde yaşları ve banka kartları aynıysaKuralı koyan ben değilim iş Bankası
İlk imzam dışarı para gonderemez sadcee alıro bana atabilirken ben neden ona atamiyim ? ikimizinde yaşları ve banka kartları aynıysa
QNB Finansbank'tan çıkartılabiliyor diye biliyorum ancak emin değilim, araştırabilirsin.Arkadaşlar 18 yaş altında banka hesabı açmak için fiziksel şekilde şubeye gidip vasi imzasıyla işlem yapmak gerekiyor.
Haliyle şube vs. bulunmadığından Enpara kullanamıyorum.
Ücret falan yok, ben daha bir şeye ücret verdiğimi hatırlamıyorumhocam aylık ücret vs biraz bilgi verir misin
o zaman AkbankHem kart görünüşü hem de ailecek Akbank kullanıcısı olduğumuzdan sizce Akbank mı daha iyi olur yoksa YapıKredi mi?