İlk defa kredi karti alacagim

Sadece taksit icin istiyorum
Garanti bonus ve yapıkredi world card kullanıyorum. World card daha fazla peşin fiyatına taksit sunuyor ama bonus ta çok güzel bonus puan veriyor. Hali hazırda garanti hesabın varsa bonus kart alabilirsin. Kendini bilen bir insandan eğer kredi kartı büyük kolaylık ama kendini biliyorsan 😂

kampanya lazımsa bonus veya world tercih edebilirsin
bunlar haricinde axess de iyidir ilk yıl kart aidatı vs yok üniversiteli programı, appi de güzel eft havale ücreti ödetmiyor bazı yerlerde ek kampanyalar veriyor.

ama en iyisi bulaşmamak.

Garanti bonus ve yapıkredi world card kullanıyorum. World card daha fazla peşin fiyatına taksit sunuyor ama bonus ta çok güzel bonus puan veriyor. Hali hazırda garanti hesabın varsa bonus kart alabilirsin. Kendini bilen bir insandan eğer kredi kartı büyük kolaylık ama kendini biliyorsan 😂
Kendimi biliyorum pazartesi ilk is gidip yuzyuze konusarak alacagim kartlari uygulamada tam olarak kullanim ucretleri vs yazmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kampanya lazımsa bonus veya world tercih edebilirsin
bunlar haricinde axess de iyidir ilk yıl kart aidatı vs yok üniversiteli programı, appi de güzel eft havale ücreti ödetmiyor bazı yerlerde ek kampanyalar veriyor.

ama en iyisi bulaşmamak.
Bende world yada bonus arasinda kaldim birinin kampanyalari iyi digerinin pesin fiyatina taksit olayi hangisinin kart ucreti dusukse onu alacsgim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,426
Üyeler
192,338
Son üye
Ali osman.
Geri