200K limitli kart varken nasıl kontör yok veya daha doğrusu neden kontörlü hat kullanıyorsun yüksek gelirin olmasa vermezler zaten öyle bir kartıkontorum yokki
200K limitli kart varken nasıl kontör yok veya daha doğrusu neden kontörlü hat kullanıyorsun yüksek gelirin olmasa vermezler zaten öyle bir kartıkontorum yokki
ne alaka hocam200K limitli kart varken nasıl kontör yok veya daha doğrusu neden kontörlü hat kullanıyorsun yüksek gelirin olmasa vermezler zaten öyle bir kartı![]()
telefon kullanmıyorumki fazla kontor alayım olmuş 700 800 tl200K limitli kart varken nasıl kontör yok veya daha doğrusu neden kontörlü hat kullanıyorsun yüksek gelirin olmasa vermezler zaten öyle bir kartı![]()
Ben ayda 200TL veriyorum sınırsız denebilecek şekilde rahat konuşuyorum herkesle, internet falan da bol bol var. Garip geldi sadece kendi tercihiniz tabii ki bir şey diyemem.ne alaka hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefon kullanmıyorumki fazla kontor alayım olmuş 700 800 tl
Kampanyaları iyiyse bir de bu kartın süper.Yıllık 600tl aidat ucuz bende 4/5 kart var sen hesap et![]()
mobil uygulamadna nereden iletişe geçecegım talep yerıne geçiyorum orda secince sunu surdan bunu burdan yapabilirsiniz dio
hocam şöyle diyim evde telefona bakmıyorum bile tablet var dışardada bakmıyorum pek baktıgım zamanlarada salla kazan falan internet yapıyorum bi şekikdeBen ayda 200TL veriyorum sınırsız denebilecek şekilde rahat konuşuyorum herkesle, internet falan da bol bol var. Garip geldi sadece kendi tercihiniz tabii ki bir şey diyemem.