Arama sonuçları: *

1. marilyn

vergi hesabı açmak için kaç yaşında olmak gerek ?

O kadar çıkarmaz zamanında bende bazı şeyler sattım para kazandım reşit değildim şimdi reşitim gene sorun çıkmadı
  2. marilyn

vergi hesabı açmak için kaç yaşında olmak gerek ?

18 yaş altiysan çok takma kafana zaten ödediğin vergiler bir işe yaramiyor devlet adamları cebine atıyor
  3. marilyn

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

Aile dişinda hiç birine yapmiyorum olur çok yakin arkadaşim sadece onun işi düştüyse öteki türlü yapmam zamaninda eth mining için benim cüzdanımı vermiştim paranin geldiği yeri biliyorsam sorun yok
  4. marilyn

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

Tanışsak kripto ile yardımcı olurdum ama paranin gerçekten almanyadan geleceğini vs bilmiyorum banka transferi yaparkende sorun yaşamak istemem kimsin vs bilmiyorum etrafinda 18+ tanidik varsa kripto hesabi açsin oradan transfer etsin
  5. marilyn

İlk islami kart: Tayyab

Halal kart ile eskorta gittim ibadetim kabul olurmu
  6. marilyn

Seçimden sonra dolar yükselir mi düşer mi pc toplayacağim

alışdan bahsetmiyorum dolar kaç tl yazdığında çıkan değerden bahsediyorum 1683846133 zaten o kadar dış borç ve suriyelilere harcanan katarlılara satılan arsalar hop diye geri alınamaz en az bi 13-14 yıl geçmesi lazım güzel politikalar anlaşmalar ile daha hızlı ilerleyebilir süreç
  7. marilyn

Seçimden sonra dolar yükselir mi düşer mi pc toplayacağim

dolar yükselir seçimden sonra 20 yi aşacak 1 yıla 25 30 a yaklaşır gibime geliyor
  8. marilyn

Papara aldığım şeyin parası geri geldi

boşver gitme ara tekrar konuş olmadı tekrar alışveriş yaparsın
  9. marilyn

Papara aldığım şeyin parası geri geldi

aşırı garip bir durum sanırım refund istedin sandı çok büyük bir a.v yapmadıysan takma geç mail atmışsın zaten bekle bir süre onlar çözer
  10. marilyn

Tosla yeni aldım internette harcayamıyorum.

bilmiyorum tosla uygulamasından desteğe yaz
  11. marilyn

kendi adını yaz
  12. marilyn

kart sahibi kimin adına ise onu yazıcaksın gerçi yanlış yazsanda bazı siteler kontrol etmiyor öylesine istiyorlar sanırım yanlış yazdığımda çok sorun olmadı
  13. marilyn

binance hesabımdaki parayı çekemiyorum

kart binancedeki kimliği doğrulanan kişiye ait olması lazımmış örn aysel adlı birisinin binancesinden ahmet adlı kişinin kartına çekim yapamıyorum 1639503552 çözeli çok oldu ama sen bilirsin
  14. marilyn

Dün akşam kartımdan alışveriş yaptım ama hâlâ para çekilmedi?

ürün geldiyse iyi çok takma XD
  15. marilyn

Yardım ininal kartımı kapatmam lazım

Yardım eden arkadaşlar için sağol Dostum konuyu okudunmu ?
  16. marilyn

Dostum sınırı aştım attığım fotoda görünüyor
  17. marilyn

İninal kartım ile alışveriş yaparken discordda ekranım açık kalmış çocuğun çalıp çalmadığı hakkında bir fikrim yok almadığını iddia ediyor ama kesin olması için kartı kapatmak istiyorum bildiğiniz gibi bir sınır var ve ben eski kullanmadığım kartları kapatarak o sınırı doldurdum o çalındığını...
  18. marilyn

binance hesabından paparaya para aktarımı sürekli hata veriyor

evet papara babamın üzerine binance benim üzerime 1617863502 sanırım bu yüzden
  19. marilyn

binance hesabından paparaya para aktarımı sürekli hata veriyor

binance hesabım var ve babamın adına olan karta para aktarımı yapacağım sürekli failed diyip duruyor çözemedim önceden kimlik doğrulamayı tam yapamamıştı tekrar doğruladım önceki hatayı çözdüm şimdide böyle hata veriyor nasıl çözeceğim 1617863245 hesap benim kart babamın olduğu için hata veriyor...
  20. marilyn

binance hesabımdaki parayı çekemiyorum

konu altında konu hariç her şey konuşulmuş .d neyse kimlik doğrulaması olsun tekrar deniyeceğim
Top Bottom