Neler Yeni

Papara aldığım şeyin parası geri geldi

halosir

80+
Paparayla market alışverişi yaptım fakat çekmedi başta sonra atmden çekecekken paramı aldı bende gidip ürünleri geri aldım . Başka yerlerde kullanmak istedim kabul edilmedi . En sonunda müşteri hizmetlerini aradım olayları anlattım kartı iptal edip yenisini almak istermisiniz dedim olur dedim . Bunu yaptıktan yarım saat sonra gündüz aldığım ürünlerin parası hesabıma geri yüklendi . Başıma bişey gelir mi ?

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
sanmıyorum bir şey olucağını

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Sanırım yanlış anlaşılma oldu param boşa gitti sanıp paramı iade almışta olabilir . Ben böyle düşünüyorum . Durumu kendilerine mail ile belirttim
aşırı garip bir durum sanırım refund istedin sandı çok büyük bir a.v yapmadıysan takma geç mail atmışsın zaten bekle bir süre onlar çözer

halosir

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aşırı garip bir durum sanırım refund istedin sandı çok büyük bir a.v yapmadıysan takma geç mail atmışsın zaten bekle bir süre onlar çözer
Hocam sanırım telefondaki konuşmadan dolayı oldu diye düşünüyorum ama ben alayı başarısız oldu demek istemedim ki . Yarın alışverişi yaptığım yere gitsem mi acaba 20 tl bişeydi zaten aldığımda

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Hocam sanırım telefondaki konuşmadan dolayı oldu diye düşünüyorum ama ben alayı başarısız oldu demek istemedim ki . Yarın alışverişi yaptığım yere gitsem mi acaba 20 TL bişeydi zaten aldığımda
boşver gitme ara tekrar konuş olmadı tekrar alışveriş yaparsın

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Hocam sanırım telefondaki konuşmadan dolayı oldu diye düşünüyorum ama ben alayı başarısız oldu demek istemedim ki . Yarın alışverişi yaptığım yere gitsem mi acaba 20 TL bişeydi zaten aldığımda
Gidin hakkı kalmasın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Hocam hakkı kalacağından değil de başıma bişey gelmesini istemiyorum . 20 TL için sırf nitelikli dolandırıcılıktan içeri mi gireyim
Yok ya o kadar da değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom