Neler Yeni

Yardım ininal kartımı kapatmam lazım

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
İninal kartım ile alışveriş yaparken discordda ekranım açık kalmış çocuğun çalıp çalmadığı hakkında bir fikrim yok almadığını iddia ediyor ama kesin olması için kartı kapatmak istiyorum bildiğiniz gibi bir sınır var ve ben eski kullanmadığım kartları kapatarak o sınırı doldurdum o çalındığını düşündüğüm kartı nasıl kapatırım müşteri hizmetleri no su varmı yada arayıp çalındığını belirtsem kapatırlarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

0D6D55AD-7728-4943-B372-714F724AE67A.png

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İninal kartım ile alışveriş yaparken discordda ekranım açık kalmış çocuğun çalıp çalmadığı hakkında bir fikrim yok almadığını iddia ediyor ama kesin olması için kartı kapatmak istiyorum bildiğiniz gibi bir sınır var ve ben eski kullanmadığım kartları kapatarak o sınırı doldurdum o çalındığını düşündüğüm kartı nasıl kapatırım müşteri hizmetleri no su varmı yada arayıp çalındığını belirtsem kapatırlarmı
İninal uygulamasından kapatılıyor diye biliyorum.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Screenshot_5.jpg

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sanal değilse tak diye kapanıyor mu bilmiyorum ama uygulamayı araştır biraz.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

oEnesQlf

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
İinal'ın uygulamasına girip kartın üstüne bas, kart işlemlerinden kartı kapatabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom