Arama sonuçları: *

1. M

Bankalar neden kredi vermiyor?

evt 22 tl falan
  2. M

Bankalar neden kredi vermiyor?

ben şimdi 1122 ye tc doum tarihi sms olarak gönderdimde hemen sms geldi fındeks den kredi notum 1900 üzerinden 1357 not durumunuz: az riskli ücret falan yazıyo iyi mi? notum 1500 olduktan sonra kredi denesem çıkarmı
  3. M

paypal dan para nasıl çekebilirim?

türklere satacağım şeyi yurtdışına 2 katına satıyorum genelde
  4. M

işe yarayacağını sanmıyorum ayrıca yurtdışından banka açmam da mümkün değil paypal hesabımda fake
  5. M

yurtdışına oyun hesapları satıyorum sürekli olarak wiseden çekim yapıyordum fakat bu ay sonu wise türkiyeden ne yazık ki çekiliyor,wise harici paypaldan paramı nasıl tr bankasına çekebilirim?
  6. M

Paparadan ceza yermiyiz?

ben ceza yerim diye oynamıyom :D
  7. M

S Wallet Türkiye'de Kullanıma Açıldı!!!🎉

yurtdışındaki insanlardan para alabilir miyiz? oyun satışları yapıyorum yurtdışında kullanımı varmıdır bunun
  8. M

Paparadan hellcase e para atılır mı?

bilgim yok onu
  9. M

Paparadan hellcase e para atılır mı?

bende paparadan atıyorum keydropa hayalet kart oluşturup atıyorum genelde bu tarz sitelere
  10. M

paramı hangi bankada faize atmak mantıklı olur

kur korumalı faizmi ? örnek 6000 dolar yatırsam ne verir ayda o
  11. M

altın fiyat şuan gözüme çok yüksek geldi bu tabikide daha fazla yükselmeyeceği anlamına gelmiyor fakat fiyat tepede oolduğu için alasım gelmiyor dolarda o şekilde fakat doların fiyatı hala ucuz 25 tllere kadar yükselebilir bana şimdilik aylık geçimimi sağlayacak miktar lazım olduğu için faize...
  12. M

googledan baktığım kadarıyla en fazla % veren bilindik bankalardan akbank var %30 faiz veriyor yaklaşık 120.000 gibi bir bütçemi aylık faize atmayı düşünüyorum bilgili biri yardımcı olabilirmi gündüzleri vaktim olmadığından şubelere gidemiyorum
  13. M

PAYPALDAN TURK BANKA HESABINA PARA AKTARMA (TRANSFERWISE DIŞI)

wise hesabımı paypala bağlayıp paypaldan wiseye wiseden banka hesabıma aktarıyordum paypal hesabım ihlalden kapandı 2.3. paypal hesabı açtım fakat wise hesabım ihlalden kapanan paypal hesabımda kayıtlı olduğu için öteki açtıklarımda kapandı bende çok araştırdım bundan başka yol bulamamıştım
Top Bottom