Neler Yeni

PAYPALDAN TURK BANKA HESABINA PARA AKTARMA (TRANSFERWISE DIŞI)

valsesn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet ESEN
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır Paypaldan turk bankasına para aktarmak icin yontem arıyordum aralarında en yaygın olan transferwise ı buldum fakat pekde iç açıcı gelmedi. Doğrulama kısımları felan cok uzun surdugu icin hiç ilgilenmek istemedim.
Eğer bildiginiz herhangi bir cashout methodu varsa LEGAL bir yontem ise beni aydınlatırmısınız ?
Gerçekten şuan ihtiyacım var ülkenin durumu belli...
Transferwise hesabı ve paypal hesabı olan varsa (Transferwise paypala bağlanmış bir hesap) bana yardımcı olabilirmi ? parayı yardım eden kişinin paypalına aktarıp orda paypaldan transferwise a aktarıp benim ibanıma yollayabilir. (Anladığım kadarıyla şuan işleyişi bu varsa yanlışlarım düzeltin.)Ufak bir pay ile halledebilecegimizi düşünüyorum :)

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
wise hesabımı paypala bağlayıp paypaldan wiseye wiseden banka hesabıma aktarıyordum paypal hesabım ihlalden kapandı 2.3. paypal hesabı açtım fakat wise hesabım ihlalden kapanan paypal hesabımda kayıtlı olduğu için öteki açtıklarımda kapandı bende çok araştırdım bundan başka yol bulamamıştım

valsesn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet ESEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wise hesabımı paypala bağlayıp paypaldan wiseye wiseden banka hesabıma aktarıyordum paypal hesabım ihlalden kapandı 2.3. paypal hesabı açtım fakat wise hesabım ihlalden kapanan paypal hesabımda kayıtlı olduğu için öteki açtıklarımda kapandı bende çok araştırdım bundan başka yol bulamamıştım
ihlalden hesabı kapanan cok arkadasım var, çok şükür şuana kadar hiç hesabım kapanmadı ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,256
Üyeler
167,281
Son üye
Utku0990
Top Bottom