Neler Yeni

paramı hangi bankada faize atmak mantıklı olur

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
googledan baktığım kadarıyla en fazla % veren bilindik bankalardan akbank var %30 faiz veriyor yaklaşık 120.000 gibi bir bütçemi aylık faize atmayı düşünüyorum bilgili biri yardımcı olabilirmi gündüzleri vaktim olmadığından şubelere gidemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adil Atakan Atak
akbank belli bi para keser komisyon alır en iyi sen enpara ya at 0 komisyon dursun orda paran

Peak2Core

80+
Aylık faizden ziyade dövize yada altına yatırman uzun vadede seni çok daha fazla kar ettirir. Benim işim faizle dersen o ayrı tabi. Tavsiye vermek bana düşmez tabi ama eğer faize yatırmak istiyorsan da devlet bankalarından birine yatırmanı öneririm.

Satriani

80+ Bronze
Bu konuda ben de internet araştırması yaptığımda, aynı şekilde Akbank en yüksek mevduat faizini veriyor, fakat daha detayında farklılıklar var mı bilmiyorum. Diğer yatırım enstrümanları tabii ki uzun vadede daha fazla getirir ama belirli dönem için aylık sabit para akışı ise amaç en yüksek mevduat faizi tabii ki bi' noktaya kadar işe yarar.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aylık faizden ziyade dövize yada altına yatırman uzun vadede seni çok daha fazla kar ettirir. Benim işim faizle dersen o ayrı tabi. Tavsiye vermek bana düşmez tabi ama eğer faize yatırmak istiyorsan da devlet bankalarından birine yatırmanı öneririm.
altın fiyat şuan gözüme çok yüksek geldi bu tabikide daha fazla yükselmeyeceği anlamına gelmiyor fakat fiyat tepede oolduğu için alasım gelmiyor
dolarda o şekilde fakat doların fiyatı hala ucuz 25 tllere kadar yükselebilir bana şimdilik aylık geçimimi sağlayacak miktar lazım olduğu için faize atmayı düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

akbank belli bi para keser komisyon alır en iyi sen enpara ya at 0 komisyon dursun orda paran
enpara qnb nin di dimi benim hesabım orada blokeli olduğu için enpara hesap açmıyor bana. akbank tam olarak ne kesintisi yapıyor

GodlyPain

80+ Bronze
faizler bana yetersiz geldi, ben sağa sola yatırım yapmayı daha doğru buluyorum. ama tabi takip ve ilgi istiyor. zamanın yoksa akbanka yatır

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom