Arama sonuçları: *

1. n7cati

Papara hesap askıya alındı (Ciddi)

Aynısı bana da oldu üstünden 2 sene geçti hala öyle duruyor , askıya alınmadan önce çok işlem yapıyordum bi anda askıya alındı
  2. n7cati

Papara ile Apple sitesinden alışveriş yapılamıyor mu?

Apple çoğu kartı kabul etmiyor nedenini bende bilmiyorum , zamanında adaptör almaya çalışırken 7 farklı karttan denemiştim sadece 1 tanesini onaylamıştı. O'da yapıkrediydi
  3. n7cati

Papara harcama yapınca veliye mesaj gidiyor mu?

Paparadaki tel no kimin üstüne ise ona kod gider veya sms gider.
  4. n7cati

"my.runpay.com" Nedir?

Katılıyorum vpn kolay ama vds sıkıntı
  5. n7cati

"my.runpay.com" Nedir?

Vpn ile yapmışlar , vpnlerin çoğu log tutuyor uzak masaüstü kullanmamışlar büyük ihtimalle bulunabilir bence , siber suçlar veya egm ile iletişime geçebilirsiniz direkt
  6. n7cati

"my.runpay.com" Nedir?

Hesabınızın çalındığı kanıtlanabilir diye düşünüyorum, Site yabancı bir site ama bence ödemenin gittiği hesabın bilgilerini site verse bile bunu yapan kişiler profesyonel ise maalesef bulunamaz çünkü genelde uzak masaüstü + vpn ile yapıyorlar bu işlemi , profesyonel değilse kendi ipsi ile...
  7. n7cati

"my.runpay.com" Nedir?

O konu hakkında bir bilgim yok fakat hangi hesabınız çalındı tam olarak anlamadım
  8. n7cati

"my.runpay.com" Nedir?

Pek sanmıyorum ama log tutuyorsa sağlayabilirler, runpayde çok güvenilir bir site gibi gözükmüyor.
  9. n7cati

"my.runpay.com" Nedir?

Komisyonsuz kredi kartı ile ödeme alma sistemi ile e-ticaret girişimcilerine online ödeme alma altyapısı sunan runpay, run yazılım şirketi tarafından hayata geçirilen bir sistem. Genelde dolandırıcılık için kullanılıyor diye biliyorum artık
  10. n7cati

Papara kart kargosu gelmiyor

O baya sıkıntılı ben eskiden almıştım 1.5 ayda gelmişti , 6-7 ay önce yine aldım oda 1 ayda geldi zar zor
  11. n7cati

Papara velime mesaj yollar mı

Papara uygulamasına gir sağ üstten ppne tıkla, telefonu değiştire bas kendininkini gir
  12. n7cati

Papara velime mesaj yollar mı

bir şey alırken onun telefonuna sms olarak kod gider.
  13. n7cati

İninal Eski Kartımın Son 4 Hanesini Öğrenebilir miyim ?

Kayıtlı telefon numarasını söylerseniz veya kimlik vs detay verirseniz yardımcı olabilirler belki deneyin şansınızı
Top Bottom