Neler Yeni

İninal Eski Kartımın Son 4 Hanesini Öğrenebilir miyim ?

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Steam hesabım çalındığı için tek çözüm satın alım gerçekleştirdiğim kartın son 4 hanesi. bende 2016 2017 yılları olduğunu düşünüyorum bu tarihte cs:go aldım (daha 24 tl iken). csgo olmasa hesabı geri almak için uğraşmazdım bu yüzden geri almam lazım. İninal ile aldığımı hatırlıyorum fakat o kartı atalı çok oldu. Müşteri hizmetlerini arasam bana bu bilgiyi sağlarlar mı ? Kartın son 4 hanesini verirler mi ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Steam hesabım çalındığı için tek çözüm satın alım gerçekleştirdiğim kartın son 4 hanesi. bende 2016 2017 yılları olduğunu düşünüyorum bu tarihte cs:go aldım (daha 24 TL iken). csgo olmasa hesabı geri almak için uğraşmazdım bu yüzden geri almam lazım. İninal ile aldığımı hatırlıyorum fakat o kartı atalı çok oldu. Müşteri hizmetlerini arasam bana bu bilgiyi sağlarlar mı ? Kartın son 4 hanesini verirler mi ?
Kayıtlı telefon numarasını söylerseniz veya kimlik vs detay verirseniz yardımcı olabilirler belki deneyin şansınızı

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayıtlı telefon numarasını söylerseniz veya kimlik vs detay verirseniz yardımcı olabilirler belki deneyin şansınızı
Üzücü haber İninal 2019 dan sonra eski kartlara ait bilgileri silmiş sistemden , hesap var ama kart yok hesaplarda.
Hesabımı gere alamıyorum bir türlü Steam destek ile iletişimdeyim ama Nuh diyor peygamber demiyorlar , şimdi fiyatı 300 küsür olmasa CS Go nun bu kadar uğraşmazdım.

İnşallah

Üzücü haber İninal 2019 dan sonra eski kartlara ait bilgileri silmiş sistemden , hesap var ama kart yok hesaplarda.
Hesabımı gere alamıyorum bir türlü Steam destek ile iletişimdeyim ama Nuh diyor peygamber demiyorlar , şimdi fiyatı 300 küsür olmasa CS Go nun bu kadar uğraşmazdım.
Çalınmadan önce bana ait olan e-posta da Steam den gelen onlarca mail olmasına rağmen hiçbiri işe yaramıyormuş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,897
Son üye
Clb2
Top Bottom