Arama sonuçları: *

1. shiedabro

kredi ödemeyince ne oluyor ?

bankalar candır ya çoğu zaman kötülük yaptıklarını düşünsekte birşeyleri almakta çok yardımcı oluyorlar o borcu nasıl yaptın bilmiyorum durumunuda bilmiyorum ama senin icin en mantıklısı varlık yönetime düşünce anlaşıp düşük bir miktara kapatman olucak sonucta bankaya ilerde ihtiyacın olabilir
  2. shiedabro

kredi ödemeyince ne oluyor ?

olacak şey şu borcu ödemezsen arayıp dururlar öde diye takibe alırlar yine almaya calısırlar banka borcu varlık yönetime 500 lira gibi bi komik fiyata satar ve varlık yönetim peşine düşer tahsil etmeye çalışır avukatları tehdit eder maaşın varsa maaşına haciz koyar üstünde bi mal varlığı yoksa...
  3. shiedabro

Sigortasız kredi nasıl çekerim

valla kredi kartı var reis 61klık düzenli ödüyoruz
  4. shiedabro

hocam mobilden hep red veriyordu bugün şubeye gidicem bakalım ne olcak 1712570490 para girişiniz fazla olmuştur
  5. shiedabro

bugün arkadaşım akbanktan 20k 6 aylık kredi çekmiş 0 faizsiz diye kredi puanı 1050 ona verdiyseler verirler bence şubeye gidicem yarın bakalım
  6. shiedabro

değeceğini düşünüyorum hocam kendi işimi kurucam bankanın 4 yıldır müşterisiyim para giriş çıkışı fazla olduğu zamanlarda oluyo
  7. shiedabro

mobilden red veriyo ilk defa kredi çekicem borc aksatmada olmadı niye bu puan var anlamadım
  8. shiedabro

kredi kartı veriyorlar hocam da kredi vermiyorlar onu çözemedim yarın ziraatin şubesine gidicem durumu izah edicem bakalım vericekler mi 1712431176 findeks puanım 1355 hiçbir ödememi aksatmamıştım iyi mi kötü mü bilmiyorum şubeyle yarın konuşucam bakalım ne dicekler
  9. shiedabro

eskiden bi yerde çalışmıştım sigorta girişim var
  10. shiedabro

61.500 tllik kredi kartım var nasıl verdiler peki
  11. shiedabro

Arkadaşlar selamlar e ticaret ile uğraşıyorum arkadaşımın websitesine reklam geçiyorum aylık gelirim ortalama 22bin 25bin arası değişiyor, bankadan 70bin liralık kredi çekmem gerekiyor fakat sigortam olmadığı için bunu vermiyorlar elimde mülk de yok teminat gösterebileceğim, 14 pro max telefon...
  12. shiedabro

çözüldü

Kart hamillerimizin itirazları, uluslararası ve yerel kart kuruluşları tarafından belirlenmiş itiraz çözümleme kuralları çerçevesinde değerlendirilerek ve yasal düzenlemelere uygun olarak sonuçlandırılmaktadır. 🙏🙂
  13. shiedabro

çözüldü

adalet bekcisi girayhan devlet kesildi başımıza
  14. shiedabro

çözüldü

he gardasm yerim cezamı öderim seni bağlamaz hadi yallah
  15. shiedabro

çözüldü

var git yoluna destek olmak yerine köstek oluyorsun herkes çok namuslu gibi, bilmiyordum diyorum sıkıntılı mısın
  16. shiedabro

çözüldü

yasadışı olduğunu bilmiyordum diyorum anlamıyor musun 1711354761 kredi kartı da ters ibraz talep ettim bile hocam şimdi zor gibi gelir
  17. shiedabro

çözüldü

he aynen kardeşim kırmızıya bastım 1711350199 giyim mağazası posu falan kullanıyorlar faturamat diye posdan falan geçmişler muhattap bulamıyınca veriyorlar dediğiniz gibi
  18. shiedabro

çözüldü

itirazı gönderdim bi kere baştan öyle yapardım da geçti artık
  19. shiedabro

çözüldü

hocam banka sms onayı ile alındı diyip konuyu kapatıyor direk 1711349852 site yasadışı olduğunu bilmiyordum yani oynayacaktım zaten oynamamak istesem yüklemezdim pek umudum yok geliceğinden ama şansımı denedim, internette avukatlık sitelerinde bu yöntem ile paranın alınabileceği yazıyor...
Top Bottom