Neler Yeni

Sigortasız kredi nasıl çekerim

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar selamlar e ticaret ile uğraşıyorum arkadaşımın websitesine reklam geçiyorum aylık gelirim ortalama 22bin 25bin arası değişiyor, bankadan 70bin liralık kredi çekmem gerekiyor fakat sigortam olmadığı için bunu vermiyorlar elimde mülk de yok teminat gösterebileceğim, 14 pro max telefon var gaming pc var çek senet falan olayı varmış nasıl olur nasıl çekebiliriz bi yardımcı olucak birileri var mı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eneskaya6

80+ Silver
Cekemezsin. Sigortan yoksa 2binlik kredi kartı bile çıkmaz

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Arkadaşlar selamlar e ticaret ile uğraşıyorum arkadaşımın websitesine reklam geçiyorum aylık gelirim ortalama 22bin 25bin arası değişiyor, bankadan 70bin liralık kredi çekmem gerekiyor fakat sigortam olmadığı için bunu vermiyorlar elimde mülk de yok teminat gösterebileceğim, 14 pro max telefon var gaming pc var çek senet falan olayı varmış nasıl olur nasıl çekebiliriz bi yardımcı olucak birileri var mı
sadece 3 aydır kuryelik yapıyorum gecen denizbanktan kredi kartı basvurusu yaptım baska bankalara borcum olmasına rağmen 135k kredi limiti verdi dene istersen bankaları tek tek

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Enpara vb. deneyebilirsiniz
Sgk ile alakası yok findeks önemli

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
sadece 3 aydır kuryelik yapıyorum gecen denizbanktan kredi kartı basvurusu yaptım baska bankalara borcum olmasına rağmen 135k kredi limiti verdi dene istersen bankaları tek tek
kredi kartı veriyorlar hocam da kredi vermiyorlar onu çözemedim yarın ziraatin şubesine gidicem durumu izah edicem bakalım vericekler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enpara vb. deneyebilirsiniz
Sgk ile alakası yok findeks önemli
findeks puanım 1355 hiçbir ödememi aksatmamıştım iyi mi kötü mü bilmiyorum şubeyle yarın konuşucam bakalım ne dicekler

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
kredi kartı veriyorlar hocam da kredi vermiyorlar onu çözemedim yarın ziraatin şubesine gidicem durumu izah edicem bakalım vericekler mi

findeks puanım 1355 hiçbir ödememi aksatmamıştım iyi mi kötü mü bilmiyorum şubeyle yarın konuşucam bakalım ne dicekler
o puan baya kötü. şube vb. uğraşmayın mobilden deneyin.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray

eğer müşterisi değilseniz ve 27 yasından kucukseniz maximuma katılanlara cok iyi fırsatlarla kredi veriyorlar bir deneyin bakalım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Top Bottom