Neler Yeni

kredi ödemeyince ne oluyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arifand34

80+
450bin borcu olan biri için inanılmaz bir rahatlık. Kaç yaşındasınız gerçekten çok merak ettim. Sigortasız işe giricem benden bişey alamazlar kafası çok sıkıntılı. Bir an evvel dönün o yoldan.
Bankalar belli dönemlerde tahsil edemedikleri alacaklarını başka kurumlara satarlar. Ondan sonra işte yakana yapışır alırlar o parayı.
Borcu yapılandır taksit taksit öde derim. Yoksa işin sonu kötü maalesef.
25 yasındayım varlık yönetimine gidiyor borc makul fiyata anlasıp odenıyormuş taksit taksit avukatla görüstüm taksitle oderiz makul fiyata 3 sene sonra

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
olacak şey şu borcu ödemezsen arayıp dururlar öde diye takibe alırlar yine almaya calısırlar banka borcu varlık yönetime 500 lira gibi bi komik fiyata satar ve varlık yönetim peşine düşer tahsil etmeye çalışır avukatları tehdit eder maaşın varsa maaşına haciz koyar üstünde bi mal varlığı yoksa bişey yapamazlar onlarla konusup anlasıp ödeyebilirsin benim arkadaş 160bin liralık borcu 100bine kapatmıştı faizi falanda almadılar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

olacak şey şu borcu ödemezsen arayıp dururlar öde diye takibe alırlar yine almaya calısırlar banka borcu varlık yönetime 500 lira gibi bi komik fiyata satar ve varlık yönetim peşine düşer tahsil etmeye çalışır avukatları tehdit eder maaşın varsa maaşına haciz koyar üstünde bi mal varlığı yoksa bişey yapamazlar onlarla konusup anlasıp ödeyebilirsin benim arkadaş 160bin liralık borcu 100bine kapatmıştı faizi falanda almadılar :D
ve borcunu ödedikten sonra bankalardan tekrar kredi falan cekebiliyon kredi kartı alabiliyon 3 ay sonra 10 yıl alamazsın diyen arkadaşlar saçmalamış

arifand34

80+
ödemicem zaten kafa rahat :D arayıp dursunlar engelleriz hat degistirriz yine ararlarsa yine engelleriz acmayız skntı yok

ve borcunu ödedikten sonra bankalardan tekrar kredi falan cekebiliyon kredi kartı alabiliyon 3 ay sonra 10 yıl alamazsın diyen arkadaşlar saçmalamış
varlık şirketine dşmüş damgası borc olanlar zor kredi cekebilip kart alıyormuş dogru sanırım zaten krediyle işim olmaz bu saatten sonra alcagımı aldım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ödemicem zaten kafa rahat :D arayıp dursunlar engelleriz hat degistirriz yine ararlarsa yine engelleriz acmayız skntı yok

varlık şirketine dşmüş damgası borc olanlar zor kredi cekebilip kart alıyormuş dogru sanırım zaten krediyle işim olmaz bu saatten sonra alcagımı aldım
bankalar candır ya çoğu zaman kötülük yaptıklarını düşünsekte birşeyleri almakta çok yardımcı oluyorlar o borcu nasıl yaptın bilmiyorum durumunuda bilmiyorum ama senin icin en mantıklısı varlık yönetime düşünce anlaşıp düşük bir miktara kapatman olucak sonucta bankaya ilerde ihtiyacın olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
25 yasındayım varlık yönetimine gidiyor borc makul fiyata anlasıp odenıyormuş taksit taksit avukatla görüstüm taksitle oderiz makul fiyata 3 sene sonra
Kardeşim :) 25 yaşında hangi vergi kaçırma yolundan ötürü biri sana 450bin borç kilitledi acaba.

Bence başka bir şeyler dönüyor arkada “ben yanarsam, hepsi gider” tarzında düşünüyorsan geçmiş olsun. :)

Bir şey olmaz diyenlere istiyorsan inanmaya devam et. Üstte bir arkadaş yazmış, benimde sonradan aklıma geldi.

İstersen 5 sene borç ödeme. Banka faiziyle birlikte sattı mı hukuk büroları senden ya yasal yolla ya da anladığın yoldan alırlar o parayı.

Keşke senin kadar rahat olsam. Ben, birine 1 tl borcum olsa rahat uyuyamam.

Buradan kredi çekecek kardeşlerime uyarı: Yiyemeyeceğiniz jelibona oturmayın.

arifand34

80+
Kardeşim :) 25 yaşında hangi vergi kaçırma yolundan ötürü biri sana 450bin borç kilitledi acaba.

Bence başka bir şeyler dönüyor arkada “ben yanarsam, hepsi gider” tarzında düşünüyorsan geçmiş olsun. :)

Bir şey olmaz diyenlere istiyorsan inanmaya devam et. Üstte bir arkadaş yazmış, benimde sonradan aklıma geldi.

İstersen 5 sene borç ödeme. Banka faiziyle birlikte sattı mı hukuk büroları senden ya yasal yolla ya da anladığın yoldan alırlar o parayı.

Keşke senin kadar rahat olsam. Ben, birine 1 TL borcum olsa rahat uyuyamam.

Buradan kredi çekecek kardeşlerime uyarı: Yiyemeyeceğiniz jelibona oturmayın.
üstümde mal varlıgı yok nasıl alcaklar ayıptır sorması parayı :D bos yapmayın allah askına hapis yatarız bunlamı korkutcaklar 50 yıl sonra cıkarız içerde daha iyi bakılıyormuş öyle duydum, öldürcekler sanki ahahha

Geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
birinci hayatım hiç bi sekilde mahvolmaz boş yapma ikincisi yakında sigortasız 20k işe giricem tanıdık sayesinde bunu için ödememe kararı aldım üstümde eşya hiç bir şey yok zaten sigortaya da ihtiyacım yok hastaneye gitmem ilaç almam , emekli zaten olmak istemiyorum 10k emekli maası kira zaten 30k
İnsanlar sana zorunlu olmadığı halde çare bulmaya çalışıyor; cins cins cevap verip duruyorsun.

Sana borç yüküyle hayatta başarılar aslan parçası.

Ne istiyorsan onu yap. :)

arifand34

80+
İnsanlar sana zorunlu olmadığı halde çare bulmaya çalışıyor; cins cins cevap verip duruyorsun.

Sana borç yüküyle hayatta başarılar aslan parçası.

Ne istiyorsan onu yap. :)
CİNS CİNS Mİ tecrübeli biri özelden anlattı durumu burdaki cevap verenlerin hiç yaşamadıgı bi durumu palavra atması sacma degil mi hiç biri dogru degilmiş zaten bi alt oldugu da yok oh

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Ahmet Hakan
20 bin lira maaşlı işe girdiğinde tüm para akışın nakit mi olacak? Kendi adına bir şey almayacak mısın? (ev araba vb) Hastaneye gitmem diyorsun hesapta olmayan bir hastalık çıksa ne yapacaksın? İnsanlar sana süreci söylüyor herkesi tersliyorsun? O zaman konuyu açma amacın nedir?

Farex

80+ Silver
Uygunsuz davranış
CİNS CİNS Mİ tecrübeli biri özelden anlattı durumu burdaki cevap verenlerin hiç yaşamadıgı bi durumu palavra atması sacma degil mi hiç biri dogru degilmiş zaten bi alt oldugu da yok oh
Kardeşim sen ne mal adammışsın karşıma çıksan varya senin gibileri yok ederim allah çarpsın yok alamazlar edemezler 50 yıl yatarım çıkarım falan ne lan bu konu açmışsın mal mal millete cevap veriyon adammı sayıyon bak biri de senin gibi yaptı gördü bazı şeyleri tersinden 18 yıl hapis yedi burcu da 150 bin tl di ailesinden aldılar bir şekilde.

arifand34

80+
Uygunsuz davranış
Kardeşim sen ne mal adammışsın karşıma çıksan varya senin gibileri yok ederim allah çarpsın yok alamazlar edemezler 50 yıl yatarım çıkarım falan ne lan bu konu açmışsın mal mal millete cevap veriyon adammı sayıyon bak biri de senin gibi yaptı gördü bazı şeyleri tersinden 18 yıl hapis yedi burcu da 150 bin TL di ailesinden aldılar bir şekilde.
aaahahha avukata sordum diyorum verdiği cevaba bak xd

20 bin lira maaşlı işe girdiğinde tüm para akışın nakit mi olacak? Kendi adına bir şey almayacak mısın? (ev araba vb) Hastaneye gitmem diyorsun hesapta olmayan bir hastalık çıksa ne yapacaksın? İnsanlar sana süreci söylüyor herkesi tersliyorsun? O zaman konuyu açma amacın nedir?
ev araba almıcam hastane dayıma ait kafam rahat oh

Kardeşim sen ne mal adammışsın karşıma çıksan varya senin gibileri yok ederim allah çarpsın yok alamazlar edemezler 50 yıl yatarım çıkarım falan ne lan bu konu açmışsın mal mal millete cevap veriyon adammı sayıyon bak biri de senin gibi yaptı gördü bazı şeyleri tersinden 18 yıl hapis yedi burcu da 150 bin TL di ailesinden aldılar bir şekilde.
ozelden yaz goruselım senle numaranı bırak madem allahıma kavusturcan görüselim bakalim

Farex

80+ Silver
aaahahha avukata sordum diyorum verdiği cevaba bak xd

ev araba almıcam hastane dayıma ait kafam rahat oh

ozelden yaz goruselım senle numaranı bırak madem allahıma kavusturcan görüselim bakalim
Avukata sormuşmuş :) çocuk oyuncağı sanıyor bu işleri ulan hangi avukat adam akıllı işini yapıyor senden alacağı paraya bakar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom