Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Efsane Oyun Müzikleri Listesi

Ne demek efsane değil?
  2. MuratTheFounderOfGariban

Efsane Oyun Müzikleri Listesi

Ib main theme Genshin Impact main theme Canımsın btw
  3. MuratTheFounderOfGariban

Korece şarkı önerisi

Araya sıkıştırıyolar ingilizce ama korece de var :d
  4. MuratTheFounderOfGariban

Korece şarkı önerisi

Bir de BTS'in cypher pt 2 ya da 3 ü vardı o güzeldi.
  5. MuratTheFounderOfGariban

Bir rap şarkısı nasıl yapılır?

Flowu anlatmak cidden biraz zor ama normal söyleyişten ayırabilmen için bu şekilde örneklendirdim, ek olarak Defkhan Hight Tech'te güzel bir örnek buna. Ama her rapper bu şekilde aynı tarzda yapmıyor tabii. Mode XL'in tarzı veya Ben fero'nun tarzı gibi farklı tarzlar da var. Ezhel eskiden Ais...
  6. MuratTheFounderOfGariban

Şehoyu bilmiyorum ama defkhan bu işi en iyi yapanlardan biri sektörde onu örnek alıyorsan gayet güzel. 1682751465 Joker'in de birkaç örneğine bakabilirsin
  7. MuratTheFounderOfGariban

Flow kısaca arka arkaya kafiye üreterek bunu akışa sokmak gibi düşünebilirsin adı bu yüzden flow. Lirikalite de kısaca yazdığın sözlerin anlamlı olup olmaması,Rhyme zaten kafiye demek vs vs. Sen hangi tür yapacaksın bu önemli. Reggie mi? Funky mi? Battle mi? Oldschool mu new school mu...
  8. MuratTheFounderOfGariban

sizce en iyi türkçe rap dissi kime aittir

Wassuppp tereyağlı balli ya 1681988205 Şehinşah vah vahap Norm ender o bilmemne de bendim mode xl erotizma Ceza mürekkep doldurdum Joker jokzilla serisi Hidra beyaz dış Hidra beddua
  9. MuratTheFounderOfGariban

Şarkı arıyorum yardım edebilirmisiniz ?

After darka da phonk demezsin yav :D
  10. MuratTheFounderOfGariban

Daha önceden duyup adını bilmediğimiz şarkılar

Free bird'i Mazda rx7 memelerinde kullanıyorlardı :D
  11. MuratTheFounderOfGariban

Daha önceden duyup adını bilmediğimiz şarkılar

Herkesin illa dışarıda veya instagram gibi platformlarda duyup/dinlemek isteyip bulamadığı şarkılar olmuştur. Bunlardan bildiklerimi aşağıya bırakmak istiyorum, sizin de böyle olduğunu düşündüğünüz şarkılar var ise siz de bu gönderide paylaşabilirsiniz 1.Loituma : Levan Polkka 2.O-Zone...
  12. MuratTheFounderOfGariban

Arkadaşlar bi bakıp yorum yaparmısınız?

Yeni newschoollardan daha iyi ama piyasada çok var dedikleri gibi. Oldschool rape dön diyeceğim o daha da zor.
  13. MuratTheFounderOfGariban

kafayı yemelik phonk önerisi

Gerçek kalite budur hocam
  14. MuratTheFounderOfGariban

kafayı yemelik phonk önerisi

Levan polkka
  15. MuratTheFounderOfGariban

Arkada çalan Şarkının Adı Ne?

World's Smallest Violin
  16. MuratTheFounderOfGariban

Nightcore olarak çıkan ilk şarkı hangisiydi? (Tartışma+Teorim)

Angel of darkness,Angel with a shotgun,You gonna go far kid, Last Resort,Moonlight shadow az mı dinledik.. 1665696658 Nightcore'a bebek işi diyenler şuan Sped up dinliyor Karma böyle bir şey işte
  17. MuratTheFounderOfGariban

Nightcore olarak çıkan ilk şarkı hangisiydi? (Tartışma+Teorim)

Nightcore'u hepiniz biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Bilmiyorsanız eğer kısaca özet geçmem gerekirse, Herhangi bir şarkıyı alıp hızı ve pitch seviyesi ile vs. oynayıp şarkıyı sanki bir anime karakteri söylüyormuş gibi hissettiren şarkılara biz Nightcore diyoruz. Örnek olarak günümüzde...
  18. MuratTheFounderOfGariban

şarkı yaptım sizce nasıl olmuş?

Gelişme var baba devam böyle
Top Bottom