WOYAC
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 133
- İsim
- sefa mert
Merhabalar çok saçma olucak ama 1 saattir aradığım şarkıyı bulamıyorum ve bu gereksiz konuyu burayada açmak istedim eğer yanlışlık yaptıysam özür dilerim
şarkı hakkında ne isim ne bir link hiç bir şey hatırlamıyorum sadece melodisi ve kapak fotoğrafı aklımda tekrar diyorum çok saçma ve gereksiz olabilir ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
şarkı türü phonk türünde ve slow tarzda çok bilindik bir şarkıydı
çoğu sad editte kullanılırdı çoğu phonk müzik gibi basslar vs çok yüksek değil ve çoğunlukla Vocale vardı
kapak fotoğrafında ise satanizm üçgeni gibi bir görsel, görselin önünde yüzü vs gözükmeyen sol elinde ise galiba haç işareti sarkıtan bir adam vardı
bütün hatırladıklarım bunlar
bu konuyu açarken şimdiden utandım yardımcı olursanız sevinirim
şarkı hakkında ne isim ne bir link hiç bir şey hatırlamıyorum sadece melodisi ve kapak fotoğrafı aklımda tekrar diyorum çok saçma ve gereksiz olabilir ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
şarkı türü phonk türünde ve slow tarzda çok bilindik bir şarkıydı
çoğu sad editte kullanılırdı çoğu phonk müzik gibi basslar vs çok yüksek değil ve çoğunlukla Vocale vardı
kapak fotoğrafında ise satanizm üçgeni gibi bir görsel, görselin önünde yüzü vs gözükmeyen sol elinde ise galiba haç işareti sarkıtan bir adam vardı
bütün hatırladıklarım bunlar
bu konuyu açarken şimdiden utandım yardımcı olursanız sevinirim