Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Geceye Bir Şarkı Bırakın 𝄞

2. TeknoPiyon

La casa de papel | My life is going on guitar

Videoyu neden kaldirdini
  3. TeknoPiyon

Yaptığım trap beat nasıl olmuş (13)

anlatmak istediğim 13 de bir hafif alttan giren sesle yüksek şeylerdim ben :D
  4. TeknoPiyon

Yaptığım trap beat nasıl olmuş (13)

ben tam 14.saniyede biraz daha atraksiyon beklemiştim 16 da geldi 2 saniye bence sorun olmaz ama beat tam 14 de kesiliyo atraksiyona girmesi gerekirdi bence 14 de ama baya hoş
  5. TeknoPiyon

DA Forum İle Hiphopun Nabzı #1

Arkadaşlar okuyan lar özet geçebilir mi bu yoruma okumaya üşendim
  6. TeknoPiyon

Neden bu şarkı destekleniyor?

delimine nin kardeşi olmasa dinlenmiycek kişi
  7. TeknoPiyon

Enes Batur - Ayaz Şarkısı Nasıl Olmuş?

klibin sonundaki ayrıntı mükemmeldi
  8. TeknoPiyon

500TL Klasik Gitar Önerisi

Hocam sizinki daha betermiş pc var valo giriyorum genellikle :( 1612567071 Lol oynuyordum bıraktım 100k master ım fakat dengesiz velet ler yüzüne altın 1 e düştüm
  9. TeknoPiyon

Yok hocam ben 3. Sınıfın sonunda bıraktım müzik hocamız okuldan ayrıldı ortaokulda 8 de başlıyım dedim tekrar olmadı yapamadım sevdiğim kız çalıyodu diye giemiştim zaten sonra bıraktım dedim gibi 10sınıfta hadi tektar dedim sonra başka kızı sevdim onlada ayrılında arkasını hafiften açtım içine...
  10. TeknoPiyon

2011 in martında almıştım 23 nisanda gösteriye çıkmıştım evet ozaman baya iyi paraydı asgari ücret 1200 falandı herhalde ama yaşam kolaydı ekmek 50 krş yumurta 25 güzel günlerdi
  11. TeknoPiyon

Hocam 2. Sınıfta aldığım bir gitarım var(11 e gidiyorum şuanda) o ses tınısı olsun baya kaliteliydi 200 tl ye almıştım klasik gitar şuan odamda rgb li bir şekilde yanıyo arkadan içini açıp rgb döşedim markası extreme bakmanızı öneririm ama şuan satıştamı bilmiyorum
  12. TeknoPiyon

O Ses Rap Jürileri kim olacak tahminleriniz ?

acun yayınladı gerçek
Top Bottom