Neler Yeni

500TL Klasik Gitar Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
2011 in martında almıştım 23 nisanda gösteriye çıkmıştım evet ozaman baya iyi paraydı asgari ücret 1200 falandı herhalde ama yaşam kolaydı ekmek 50 krş yumurta 25 güzel günlerdi
Aynen ya reis be ben 8. Sınıfta başladım gitara şimdi ne çalıyorsun devam mı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Aynen ya reis be ben 8. Sınıfta başladım gitara şimdi ne çalıyorsun devam mı
Yok hocam ben 3. Sınıfın sonunda bıraktım müzik hocamız okuldan ayrıldı ortaokulda 8 de başlıyım dedim tekrar olmadı yapamadım sevdiğim kız çalıyodu diye giemiştim zaten sonra bıraktım dedim gibi 10sınıfta hadi tektar dedim sonra başka kızı sevdim onlada ayrılında arkasını hafiften açtım içine ledi döşedim o yuvarlak deliğede döşedim ayrı bir şekilde 1 2 haftaya arkayı komple sökücem pc min tepesine asıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Yok hocam ben 3. Sınıfın sonunda bıraktım müzik hocamız okuldan ayrıldı ortaokulda 8 de başlıyım dedim tekrar olmadı yapamadım sevdiğim kız çalıyodu diye giemiştim zaten sonra bıraktım dedim gibi 10sınıfta hadi tektar dedim sonra başka kızı sevdim onlada ayrılında arkasını hafiften açtım içine ledi döşedim o yuvarlak deliğede döşedim ayrı bir şekilde 1 2 haftaya arkayı komple sökücem pc min tepesine asıcam
Hocam bende onun için başladım vefat etti...
Onun hatrı için çalıyorum
Pc varsa ne oynuyorsunuz hocam iyi pre lazım gireriz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam bende onun için başladım vefat etti...
Onun hatrı için çalıyorum
Pc varsa ne oynuyorsunuz hocam iyi pre lazım gireriz
Hocam sizinki daha betermiş pc var valo giriyorum genellikle :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizinki daha betermiş pc var valo giriyorum genellikle :(
Lol oynuyordum bıraktım 100k master ım fakat dengesiz velet ler yüzüne altın 1 e düştüm

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Yaşadığın şehirde gitar satan yerler vardır. Oralara bakabilirsin. İnternetten almanı tavsiye etmem.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İnanılmaz canım çekti. 6 sene önce daha küçükken başlayıp bırakmıştım. Favorilere ekledim yaza doğru alacağım 1 tane.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Gitar hassasdır. Ben internetten 1600tl lik gitar siparişi vermiştim. Fakat elime 3 adet gitar parçası ulaştı. Kargoculardan dolayı yani.
Peki hocam Denizlide yaşıyorum gitar satan yer varsa gider bakarım yarın. Teşekkür ederim öneriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,884
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom