Neler Yeni

500TL Klasik Gitar Önerisi

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
500TL kadar bir bütçem var gitara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için klasik gitar önerisi yapar mısınız? 2. elden de bakabilirim sıkıntı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
500TL kadar bir bütçem var gitara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için klasik gitar önerisi yapar mısınız? 2. elden de bakabilirim sıkıntı olmaz.
Hocam klasikde kararlımısınız ben akustik önerimdir klasik aldım ve pişmanım akustik candır hocam klasikde karalıysanız 500tlye çok fazla seçenek var marka önemli ama

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam klasikde kararlımısınız ben akustik önerimdir klasik aldım ve pişmanım akustik candır hocam klasikde karalıysanız 500tlye çok fazla seçenek var marka önemli ama
Akustik ile başlama diye tavsiye aldım o yüzden klasik düşünüyorum. Tınısı daha çok hoşuma gitti birde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Akustik ile başlama diye tavsiye aldım o yüzden klasik düşünüyorum. Tınısı daha çok hoşuma gitti birde.
O öyle ilk klasik aldım bende gönlünü verirsen jazz bile çalarsın :) hocam ben bakayım size iyi öneriler atayım ilk gitarımı öldürmesem hediye ederdim :)

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim önerileriniz için sabah biraz daha detaylı bakacağım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam 2. Sınıfta aldığım bir gitarım var(11 e gidiyorum şuanda) o ses tınısı olsun baya kaliteliydi 200 tl ye almıştım klasik gitar şuan odamda rgb li bir şekilde yanıyo arkadan içini açıp rgb döşedim markası extreme bakmanızı öneririm ama şuan satıştamı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Teşekkür ederim önerileriniz için sabah biraz daha detaylı bakacağım.
Rica ederiz hocam eğer gitardan anlasaydınız 2. El tavsiyemdir çünkü alıp bir kenara atan çok insan var ve çok ucuza alırsınız kurtulmak istiyorlar resmen çok üzücü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2. Sınıfta aldığım bir gitarım var(11 e gidiyorum şuanda) o ses tınısı olsun baya kaliteliydi 200 TL ye almıştım klasik gitar şuan odamda rgb li bir şekilde yanıyo arkadan içini açıp rgb döşedim markası extreme bakmanızı öneririm ama şuan satıştamı bilmiyorum
2. Sınıf 2012 de mi aldın ozaman iyi para yalnız

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Rica ederiz hocam eğer gitardan anlasaydınız 2. El tavsiyemdir çünkü alıp bir kenara atan çok insan var ve çok ucuza alırsınız kurtulmak istiyorlar resmen çok üzücü
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Sınıf 2012 de mi aldın ozaman iyi para yalnız
2011 in martında almıştım 23 nisanda gösteriye çıkmıştım evet ozaman baya iyi paraydı asgari ücret 1200 falandı herhalde ama yaşam kolaydı ekmek 50 krş yumurta 25 güzel günlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,877
Üyeler
161,353
Son üye
Gorkor