melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 11,407
500TL kadar bir bütçem var gitara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için klasik gitar önerisi yapar mısınız? 2. elden de bakabilirim sıkıntı olmaz.
Hocam klasikde kararlımısınız ben akustik önerimdir klasik aldım ve pişmanım akustik candır hocam klasikde karalıysanız 500tlye çok fazla seçenek var marka önemli ama500TL kadar bir bütçem var gitara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için klasik gitar önerisi yapar mısınız? 2. elden de bakabilirim sıkıntı olmaz.
Akustik ile başlama diye tavsiye aldım o yüzden klasik düşünüyorum. Tınısı daha çok hoşuma gitti birde.Hocam klasikde kararlımısınız ben akustik önerimdir klasik aldım ve pişmanım akustik candır hocam klasikde karalıysanız 500tlye çok fazla seçenek var marka önemli ama
500TL kadar bir bütçem var gitara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için klasik gitar önerisi yapar mısınız? 2. elden de bakabilirim sıkıntı olmaz.
Hangi renk severseniz
O öyle ilk klasik aldım bende gönlünü verirsen jazz bile çalarsınAkustik ile başlama diye tavsiye aldım o yüzden klasik düşünüyorum. Tınısı daha çok hoşuma gitti birde.
Attığınız renk güzelmiş hocam. Koyu renkler tercihim genel olarak.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi renk severseniz
Başlangıç gitarı olarak en çok attığım gitar tavsiye edilir. Kullanan bütün arkadaşlarım da çok memnun. Gönül rahatlığıyla alabilirsinAttığınız renk güzelmiş hocam. Koyu renkler tercihim genel olarak.
Fenix FX-CG851SB Klasik Gitar (Sunburst) | doremusic
Fenix FX-CG851SB Klasik Gitar (Sunburst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Teşekkür ederim önerileriniz için sabah biraz daha detaylı bakacağım.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi renk severseniz
Geçen a101 e gitar gelmişti hocam klasik 250 o na ne diyorsunuz arkadaş almıştıBaşlangıç gitarı olarak en çok attığım gitar tavsiye edilir. Kullanan bütün arkadaşlarım da çok memnun. Gönül rahatlığıyla alabilirsin
Rica ederiz hocam eğer gitardan anlasaydınız 2. El tavsiyemdir çünkü alıp bir kenara atan çok insan var ve çok ucuza alırsınız kurtulmak istiyorlar resmen çok üzücüTeşekkür ederim önerileriniz için sabah biraz daha detaylı bakacağım.
2. Sınıf 2012 de mi aldın ozaman iyi para yalnızHocam 2. Sınıfta aldığım bir gitarım var(11 e gidiyorum şuanda) o ses tınısı olsun baya kaliteliydi 200 TL ye almıştım klasik gitar şuan odamda rgb li bir şekilde yanıyo arkadan içini açıp rgb döşedim markası extreme bakmanızı öneririm ama şuan satıştamı bilmiyorum
2011 in martında almıştım 23 nisanda gösteriye çıkmıştım evet ozaman baya iyi paraydı asgari ücret 1200 falandı herhalde ama yaşam kolaydı ekmek 50 krş yumurta 25 güzel günlerdiRica ederiz hocam eğer gitardan anlasaydınız 2. El tavsiyemdir çünkü alıp bir kenara atan çok insan var ve çok ucuza alırsınız kurtulmak istiyorlar resmen çok üzücü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. Sınıf 2012 de mi aldın ozaman iyi para yalnız