Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. jombo

Geceye bir şarkı bırak

XD
  2. jombo

Deha Inc. Alacart-x nasıl buldunuz?

ben sadece dehayı suçlamıyorum ki onlar kötüyse deha bayrak sallayanı diyorum :D pedoluk var , hırsızlık var , dolandırıcılık var , kart hırsızlığı var :D var oğlu var herif yürüyen suç 5 yıl önce 10 yıl önce yapması onu haklı yapmaz.
  3. jombo

dehanın cc yaptığını kanıtlasana diyor adamın şarkısı cc ile ilgili sen benle dalgamı geçiyon o.O2 internette tonlarca pedo ve cc olayı ile ilgili bilgiler var hani o kadar çok ki googleye yazsan bile bulursun.
  4. jombo

şarkı fena değil de yapanın hırsız olması öttürüyor.
  5. jombo

Chill şarkı önerisi arıyorum

(I DRIVE) seç beğen al.
  6. jombo

Spotify Listelerini Alalım

benim gibi kafa dağıtmak için metal dinleyeceksen buyur bakabilirsin metal listem.
  7. jombo

Spotify Listelerini Alalım

sanırım kratos seviyor o.O2
  8. jombo

En Çok Dinlediginiz Phonk Nedir?

phonk konusunda beni de artık çok sarmıyor fakat , devil eyes , killka , keraunos killer ve funked up'u arada açar dinlerim.
  9. jombo

evrenin en iyi phonk şarkısı kendi sevdiğim şarkıyı sunduğum için özür dilerim :kekw:
  10. jombo

uzun zamandır dinlemem ama dinlerken en sevdiğim buydu:
  11. jombo

Spotify pc version sadece bende mi sıkıntılı? [Çözüldü]

yani eğer sisteminiz aşağıdaki gibiyse yine sorun çıkarmamalı anlamadım gitti spotifyın desteğine yazmanızı öneririm.
  12. jombo

donanım hızlandırma ayarı açıksa kapatın.
  13. jombo

hocam aynı sorunu yaşıyordum güncellemeyi deneyin yok demesine bakmayın gerekirse silip yükleyin geçen spotifyi bir güncelledim video oynatıcı ekolayzır gibi olaylar gelmiş :D
  14. jombo

Geceye Bir müzik/şiir bırak.

ehem bende bırakayım :D 1740334832 arkadaş noktayı koymuş Engel attığım için kendimden utanıyorum affedin üstatım :kekw:
Geri