Deha Inc. Alacart-x nasıl buldunuz?

Vallaha savunulacak bir yanı çok yok 15-19 yaş arası oldukça hızlıymış.

Pedini bilmem ama o.c olduğu kesin(overclock)
Ben bu mesajdan uyarı mı yedim şimdi bildirim geldi küfürlü paylaşım diye, mesajda uyarı yok geri mi aldiniz naptiniz aldiysaniz eyvallah çunkü haksız bir sey söylemedim

Öncekilere göre iyi bence şarkı. Bilmiyorum dehanın geçmişi çok kirli ama düzeldiğini hissettirmiyor değil insta grubunda da depremle ilgili paylaşım yapmış.
Depremle ilgili paylaşım yaptıysa duzelmistir. Spotify YouTube bütün hepsini benim karttan çekebilir bu ay adamın dibi ya

Normalde de dinliyorum dehayı ama bu şarkıda bence seviyeyi baya yükseltmiş bağırmamış tiktokta çok etkileşim almış sanırım
çıkmamasına rağmen siz nasıl buldunuz?

Guzel phonk.
Yakında Angelboy ep ve Fredperry @BixiBlake
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deha kim la ,ağzımı açmayacağim
Nolur ac ya cap.
Ben bu mesajdan uyarı mı yedim şimdi bildirim geldi küfürlü paylaşım diye, mesajda uyarı yok geri mi aldiniz naptiniz aldiysaniz eyvallah çunkü haksız bir sey söylemedim

şarkı fena değil de yapanın hırsız olması öttürüyor.
Dehanın cc yaptıgını kanıtlasana hadi 3 tane kanıt sun kredı kartı caldıgına eyvallah dıeyecegım

Guzel phonk.

Nolur ac ya cap.

Dehanın cc yaptıgını kanıtlasana hadi 3 tane kanıt sun kredı kartı caldıgına eyvallah dıeyecegım
Sen calmadiğina kanit sun ben eyvallah diyecegim calmamış olsa bile yardim yataktik var ama sensin he haberin olsun

Yorumu şikayet etmişler caza almışız. Yazık

çalıntı kredi kartı işi yapan ve pedo oe nin teki discordun kapalı olmasından ziyade discordda yapılan olaylar buna bağlı

Guzel phonk.

Nolur ac ya cap.

dehanın cc yaptığını kanıtlasana diyor adamın şarkısı cc ile ilgili sen benle dalgamı geçiyon o.O2 internette tonlarca pedo ve cc olayı ile ilgili bilgiler var hani o kadar çok ki googleye yazsan bile bulursun.

dehanın cc yaptığını kanıtlasana diyor adamın şarkısı cc ile ilgili sen benle dalgamı geçiyon o.O2 internette tonlarca pedo ve cc olayı ile ilgili bilgiler var hani o kadar çok ki googleye yazsan bile bulursun.
Rapte böyle şeyler oluyor.Ona bakarsan era7 lavuğunun adam vurmadığını kanıtla? Senin dediğin gibi düşünürsek bu rapçilerin hepsinin suçlanması lazım işin içinden çıkamayız o zaman.

Sen calmadiğina kanit sun ben eyvallah diyecegim calmamış olsa bile yardim yataktik var ama sensin he haberin olsun
Bu yaptığının bir adı vardı safsata gibi önce şu şunu yapmıştır diyosun sonra kanıtlamadan yapmadığını kanıtla diyorsun :D.

Rapte böyle şeyler oluyor.Ona bakarsan era7 lavuğunun adam vurmadığını kanıtla? Senin dediğin gibi düşünürsek bu rapçilerin hepsinin suçlanması lazım işin içinden çıkamayız o zaman.

Bu yaptığının bir adı vardı safsata gibi önce şu şunu yapmıştır diyosun sonra kanıtlamadan yapmadığını kanıtla diyorsun :D.
ben sadece dehayı suçlamıyorum ki onlar kötüyse deha bayrak sallayanı diyorum :D pedoluk var , hırsızlık var , dolandırıcılık var , kart hırsızlığı var :D var oğlu var herif yürüyen suç 5 yıl önce 10 yıl önce yapması onu haklı yapmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri