Ben bu mesajdan uyarı mı yedim şimdi bildirim geldi küfürlü paylaşım diye, mesajda uyarı yok geri mi aldiniz naptiniz aldiysaniz eyvallah çunkü haksız bir sey söylemedimPedini bilmem ama o.c olduğu kesin(overclock)
Depremle ilgili paylaşım yaptıysa duzelmistir. Spotify YouTube bütün hepsini benim karttan çekebilir bu ay adamın dibi yaÖncekilere göre iyi bence şarkı. Bilmiyorum dehanın geçmişi çok kirli ama düzeldiğini hissettirmiyor değil insta grubunda da depremle ilgili paylaşım yapmış.
Guzel phonk.Normalde de dinliyorum dehayı ama bu şarkıda bence seviyeyi baya yükseltmiş bağırmamış tiktokta çok etkileşim almış sanırım
çıkmamasına rağmen siz nasıl buldunuz?
Nolur ac ya cap.Deha kim la ,ağzımı açmayacağim
Ben bu mesajdan uyarı mı yedim şimdi bildirim geldi küfürlü paylaşım diye, mesajda uyarı yok geri mi aldiniz naptiniz aldiysaniz eyvallah çunkü haksız bir sey söylemedim
Dehanın cc yaptıgını kanıtlasana hadi 3 tane kanıt sun kredı kartı caldıgına eyvallah dıeyecegımşarkı fena değil de yapanın hırsız olması öttürüyor.
Sen calmadiğina kanit sun ben eyvallah diyecegim calmamış olsa bile yardim yataktik var ama sensin he haberin olsunGuzel phonk.
Yakında Angelboy ep ve Fredperry @BixiBlake
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nolur ac ya cap.
Dehanın cc yaptıgını kanıtlasana hadi 3 tane kanıt sun kredı kartı caldıgına eyvallah dıeyecegım
dehanın cc yaptığını kanıtlasana diyor adamın şarkısı cc ile ilgili sen benle dalgamı geçiyonGuzel phonk.
Yakında Angelboy ep ve Fredperry @BixiBlake
Nolur ac ya cap.
Dehanın cc yaptıgını kanıtlasana hadi 3 tane kanıt sun kredı kartı caldıgına eyvallah dıeyecegım
Rapte böyle şeyler oluyor.Ona bakarsan era7 lavuğunun adam vurmadığını kanıtla? Senin dediğin gibi düşünürsek bu rapçilerin hepsinin suçlanması lazım işin içinden çıkamayız o zaman.dehanın cc yaptığını kanıtlasana diyor adamın şarkısı cc ile ilgili sen benle dalgamı geçiyoninternette tonlarca pedo ve cc olayı ile ilgili bilgiler var hani o kadar çok ki googleye yazsan bile bulursun.
Bu yaptığının bir adı vardı safsata gibi önce şu şunu yapmıştır diyosun sonra kanıtlamadan yapmadığını kanıtla diyorsunSen calmadiğina kanit sun ben eyvallah diyecegim calmamış olsa bile yardim yataktik var ama sensin he haberin olsun
ben sadece dehayı suçlamıyorum ki onlar kötüyse deha bayrak sallayanı diyorumRapte böyle şeyler oluyor.Ona bakarsan era7 lavuğunun adam vurmadığını kanıtla? Senin dediğin gibi düşünürsek bu rapçilerin hepsinin suçlanması lazım işin içinden çıkamayız o zaman.
Bu yaptığının bir adı vardı safsata gibi önce şu şunu yapmıştır diyosun sonra kanıtlamadan yapmadığını kanıtla diyorsun.
Mükemmel. Fakat çok kısa kesmedi buNormalde de dinliyorum dehayı ama bu şarkıda bence seviyeyi baya yükseltmiş bağırmamış tiktokta çok etkileşim almış sanırım
çıkmamasına rağmen siz nasıl buldunuz?
Aynen çok feci moda sokuyor fakat gym şarkısı değil gym öncesi gazlanmak için olabilirEvet ben kesitler paylaşılınca uzundur sanıyordum kısaymış ama tam yaz şarkısı.