Arama sonuçları: *

• Users: mucel
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

Türkçe Rap Tier List

gazapizm özellikle sokağı çok iyi anlatıyor fakat hak ettiği değeri göremiyor
  2. M

Türkçe Rap Tier List

mesajımın tamamını alıntılarmısınız yanlış anlaşılmak istemem ve ayrıca şu an bozmuş olabilir fakat zamanında popçulara karşı dik duruşu hükümete sallayışı politik yanlışlara değinmesi fetöye sallaması gibi işleri vardır bunları yapabilcek insan sayılıdır ve son yazdığınızada saygı duyarım...
  3. M

Türkçe Rap Tier List

Tartışma olmasın Demedimki?kişisel görüştür ona göre yargılayın dedim ve üstelik cezanın müziğini çok sevmiyorum sırf popüler kültür yüzünden üstleremi koyyim?ve jokerin müziğini bir kaç şarkı haricinde çok sevemedim o yüzden altta 1744724057 hocam daha bilinen sanatçıları koymak istedim yoksa...
  4. M

Türkçe Rap Tier List

göremedim maalesef 1744723888 biraz kararsız kaldım onda fakat biraz aşağıda tutmak istedim yaptığı tarzdan dolayı 1744723941 Neden?norm enden çok eskiden beri kaliteli rap yapar asla duruşunuda bozmadı son olaylar haricinde
  5. M

Türkçe Rap Tier List

göremedim onu 1744723728 hocam ben maximum c ye koyardım fazla dinlemiyorum fakat sizin görüşünüzede saygı duyarım
  6. M

Türkçe Rap Tier List

zaten müzik diye bir kategori var o yüzden oraya koydum 1744723302 rapi fazla basit ve aşırı beğenmiyorum sırf hızlı okuyor diye üstlere koyamazdım fakat medcezir 2001 gibi şaheserleride olduğunu kabul ediyorum türkçe rapin en önemli isimlerinden biri fakat bana fazla hitap etmiyor
  7. M

Türkçe Rap Tier List

bunlar kişisel görüştür buna göre yargılamayı unutmayın
  8. M

Ücretsiz ve reklamsız olan Spotify benzeri uygulama:Soundcloud

ses kalitesi ne durumda
  9. M

Beğenilen siyasi parti müzikleriniz...?

Parti kavgası çıkar 1.33 oran.
  10. M

Sakinleştirici, rahatlatıcı müzik önerisi.

i am good (blue)
Geri