zaten müzik diye bir kategori var o yüzden oraya koydumgereksiz bir konu kişiselleştirilmiş fikirlerlerden ibaret. ahmet daha iyi rapçi bu der mehmet hayır diğeri der konu dışı bölümüne aktarın
rapi fazla basit ve aşırı beğenmiyorum sırf hızlı okuyor diye üstlere koyamazdım fakat medcezir 2001 gibi şaheserleride olduğunu kabul ediyorum türkçe rapin en önemli isimlerinden biri fakat bana fazla hitap etmiyorCeza nasıl A katmanında olabilir ????
Hocam defkhanı en üstte görmemek üzdü jok patronda o kadar geriyi haketmez gibibunlar kişisel görüştür buna göre yargılamayı unutmayın
Alıntıyı görüntüle
göremedim onuvelet niye yok o direk ilk 2 tier den birine girer bence
hocam ben maximum c ye koyardım fazla dinlemiyorum fakat sizin görüşünüzede saygı duyarımHocam defkhanı en üstte görmemek üzdü jok patronda o kadar geriyi haketmez gibi
göremedim maalesefbaneva nerde
biraz kararsız kaldım onda fakat biraz aşağıda tutmak istedim yaptığı tarzdan dolayıŞanışer de tier b de çok düşük kalmış kanımca
Neden?norm enden çok eskiden beri kaliteli rap yapar asla duruşunuda bozmadı son olaylar haricindeNormieden sonrasına bakmadım